Panteón Rococó přivezou na Mighty Sounds latinskoamerickou energii

Na 18. ročník festivalu Mighty Sounds, který proběhne 28.-30. června 2024 na letišti Aeroklubu Tábor, dorazí mexičtí Panteón Rococó. Bude se jednat o jejich návrat do České republiky po dlouhých 10 letech. Tyto jihoamerické hvězdy doplní v programu již oznámené Bad Religion nebo The Hives a mnoho dalších.

Panteón Rococó jsou spolu se Ska-P nejvlivnějšími a největšími hvězdami latinskoamerické ska scény a jejich koncerty navštěvují v ve Střední a Jižní Americe desetitisíce návštěvníků. Že zde patří opravdu mezi hudební špičku dokazuje i jejich poslední singl z minulého roku, který nahráli spolu s Carlosem Santanou. Solidní fanouškovskou základnu si však dokázali vybudovat i v Evropě. Jejich charakteristický styl vychází z punku, ska, reggae, salsy i mariachi. To vše transformuje na podiu tento osmičlenný soubor v obrovskou masu energie. Kde jinde by měla tahle kapela vyznít lépe než právě na Mighty Sounds?

Line-up, který se už velmi slibně plní, lze stejně jako veškeré informace o festivalu najít na www.mightysounds.cz. Třídenní vstupenku lze v tuto chvíli pořídit za 3290 Kč.

*MIGHTY SOUNDS vol. 18*
28. – 30. června 2024
Tábor, letiště Aeroklubu Tábor
To nejlepší z punku, punkrocku, rock‘n’rollu, reggae, hc, ska a rockabilly

http://www.mightysounds.cz/
https://www.facebook.com/mightysounds
https://twitter.com/MightySounds

Zdroj: TS