Pánske joggery – štýly na každú príležitosť

Nudia Vás klasické džínsy? Hľadáte niečo formálnejšie ako tepláky? Pánske joggery sú tým najlepším návrhom! Môžete ich kombinovať s mnohými rôznymi kusmi oblečenia a vytvárať štýly, ktoré sa budú hodiť na každú príležitosť. Spoznajte niektoré z našich návrhov, cíťte sa pohodlne a buďte štýloví: kamkoľvek pôjdete.

Pánske joggery ideálne pre ležérne štylizácie

Joggers sú kombináciou pohodlných teplákov a elegantných nohavíc. Sú veľmi pohodlné na nosenie a formálnejší štýl získavajú vďaka lemom na členkoch. Sú ideálne do práce, na víkendový výlet, na stretnutie s priateľmi v bare: pohodlne v nich môžete tráviť čas aj doma. Jedným slovom – sú to dokonalé nohavice, ktoré musí mať v šatníku každý. Zakaždým, keď si ich oblečiete, získate pozornosť ako človek, ktorý vie, čo sa v trendoch deje.

S čím nosiť pánske joggery?

Odpoveď je jednoduchá – prakticky s čímkoľvek! Najlepšie budú vyzerať s tričkom alebo mikinou. Potom bude celý styling pohodlný a nič Vás nebude obmedzovať v pohybe: môžete ísť na túru alebo na bicykel. Polokošeľa sa bude hodiť na formálnejšie príležitosti. Je to dobrá voľba do práce, pretože v duete s joggermi sa hodí aj na stretnutie a nebudete sa cítiť príliš elegantne ani príliš voľne. Dobrá voľba je aj mikina, najmä keď sa ochladí. Siahnite po teplej mikine s kapucňou, obľúbenom strihu na zips alebo klasickej mikine a  hotovo! Vzhľad môžete doplniť aj baseballovou šiltovkou a hodinkami. Nepotrebujete nič iné, aby ste sa cítili módne a pohodlne!

Pánske joggery: štylizácia v elegantnom štýle

Na pracovisku vyzerajú dobre aj joggery. Ak chcete na stretnutí s klientom vyzerať elegantne, môžete si vybrať košeľu. Ľahké, bavlnené strihy, ľanové košele na leto či najnovšie módne flanelové vzory s joggermi Vám perfektne sadnú a nikto Vám nepovie, že vyzeráte nevkusne. Plus Vaše obľúbené tenisky alebo športová obuv a môžete vyraziť: v takomto stylingu budete určite úspešní!

S čím nosiť pánske joggery na rande?

Chcete na dievča urobiť dobrý dojem? Joggery budú dobre fungovať aj na rande. V sete s košeľou budú určite najlepšie – navrch si môžete hodiť aj obľúbenú bundu. Odporúčame najmä bombery, ktoré sú túto sezónu módne, dobrý nápad je aj džínsová bunda. Nevyberajte si ju však, keď sú Vaše nohavice tiež denimové: táto kombinácia často pôsobí gýčovo. Pre drnejší efekt sa vždy bude hodiť kožená bunda. Keď partnerke bude chladno, môžete sa s ňou o bundu podeliť – rande bude mať určite úspech!

Joggery pre každého

Ak ešte nemáte v skrini nohavice v štýle jogger, určite nakuknite do obchodu Ozonee. Nájdete u nás zaujímavé modely v rôznych farbách a vzoroch, vrátane denimu, maskáčovej potlače alebo mäkkej bavlny. Vybavené množstvom vreciek, prešívaním a nášivkami: všetky najmódnejšie modely dostupné za akciové ceny na Vás čakajú. Pozývame!

Zdroj: PR