Pain of Salvation: 19. októbra v Majestic Music clube!

PAIN OF SALVATION zažili turbulentné, no zároveň úspešné časy svojou nahrávkou “Road Salt One” v roku 2010. Zaznamenali hneď niekoľko pozoruhodných umiestnení albumu v rôznych rebríčkoch, pozvanie na veľký švédsky “Melodifestivalen” a natočili kontroverzné videoklipy. Koncertné turné na podporu albumu vyvrcholili v tomto roku vystúpeniami v Indii a Južnej Amerike a triumfom na francúzskom Hellfeste.

Švédi PAIN OF SALVATION v týchto dňoch spoločne s vydavateľstvom InsideOutMusic konečne zverejnili termín vydania nasledovníka “Road Salt Two” na 29. septembera.

PAIN OF SALVATION naštartujú turné “Road Salt Two” s fínskym supportom Von Hertzen Brothers (https://www.vonhertzenbrothers.com) a na radosť všetkých našich fanúšikov kapela vystúpi aj v bratislavskom MMC 19. októbra. Zvláštnosťou budú umelecké vstupenky vo veľkosti obalu CD, aby si ich fanúšikovia mohli uchovať na pamiatku zasunuté v novom CD. Tieto budú k dispozícii len na dobierku, alebo osobne v MMC bare.

PAIN OF SALVATION + Von Hertzen BrothersOCTOBER 2011:
7th – Belgrade, Kuglash – SERBIA
8th – Sofia, Yubileina Hall – BULGARIA
9th – Bucarest, Arenele Romane – ROMANIA
11th – Ankara, Jolly Joker – TURKEY
12th – Istanbul, Romeo Juliette Performance Hall – TURKEY
14th – Thessaloniki, Principal Club Theater – GREECE
15th – Athens, Fuzz Live Music – GREECE
17th – Zagreb @ Boogaloo – CROATIA
18th – Budapest, A38 – HUNGARY
19th – Bratislava, Majestic Music Club – SLOVAKIA
20th – Prague, Retro Music Hall – CZECH REPUBLIC
21st – Cracov, Kwadrat – POLAND

Líder PAIN OF SALVATION, Daniel Gildenlöw, poznamenal na adresu blížiaceho sa turné a pesničiek: “S radosťou oznamujeme prvú časť várky koncertných dátumov pre turné ‘Road Salt Two’. Ešte žiaden album tak netúžil po tom, aby sa dostal na turné, a my tam s ním radi pôjdeme.  Sami o sebe sú obe nahrávky “Road Salt One a Two” ako úžasné zvery, no takto pokope sa zmenia v niečo impozantne hrôzostrašné. Dokonalá šelma – kreatúra stvorená na cesty.  Obe kapely sa naozaj starostlivo pristupujeme k nadchádzajúcemu jesennému turné. Chcel by som našim fanúšikom predstaviť kolegov z Fínska, ocenených cenou Grammy, ktorí si hovoria The Von Hertzen Brothers. Od momentu, keď som minulý rok počul prvý krát ich album “Love Remains The Same” napadlo ma, že by nám bolo cťou a potešením ak by náš koncert zahajovala skupina ako oni.“

Zdroj: Raymond
Publikoval: Redakcia GREGI.NET