Paddy z Kelly Family vyprodal prestižní lokaci v Praze! Že by se vracela jeho poularita z 90. let?

Největší krasavec ze světoznámé hudební skupiny Kelly Family, obletovaný fanynkami prakticky ze všech koutů Evropy, přijede koncertovat 10. září do Prahy. Jeho česká zastávka v rámci turné Human Club Tour se uskuteční v Paláci Akropolis.

Paddy Kelly, který nyní vystupuje pod svým rodným jménem Michael Patrick Kelly, má neskutečné charizma, kterým dostává do kolen nejen stávající fanoušky rodinné skupiny, ale získává si stále nové a nové příznivce. Je to snad jeho moderní hudbou a pokorou, kterou ve svých písních vyznává, nebo snad jeho sladkým kukučem a úsměvem, kterým odzbrojí nejen ženy v pokročilém věku, ale i současné teenagerky? Na to, že Paddymu bude příští rok 40 let, vypadá tento zpěvák stále stejně jako za svých teenagerských let.

mpk_content_img

Paddy Kelly je ve skvělé formě, avšak si v životě prošel nemalým peklem. Na přelomu tisíciletí byl krok od sebevraždy, kdy mu hlas Boha jeho rozhodnutí skočit z nejvyššího patra mrakodrapu v Kolíně nad Rýnem rozmluvil. Poté se Paddy stáhnul na 6 let do kláštera, kde žil duchovním životem. Jeho náplní dne bylo studium, modlitby, meditace, rozjímání a psaní duchovních písní. Byl unaven životem hvězdy, byl ztracen ve světe slávy a nevěděl, kam má dále kráčet. Ptal se často na otázky, odkud přišel, jak má dále pokračovat, co bude po smrti atd. Během jeho působení v klášteře absolvoval několik modlitebních večerů po celé Evropě – v ČR to byly modlitební večery v Olomouci a Brně.

IMG_4742
V roce 2011 se Paddy Kelly znovu vrátil na pódia a začal působit jako umělec inspirován svými zážitky ze života v „Exilu“. Napsal několik písní a většinu z nich bude samozřejmě prezentovat také v Praze. Po veleúspěšném vydání svého alba Human, které se několik týdnů drželo na 3. příčce nejprodávanějších alb v Německu,  vydává 23. září své nové duchovní album Ruah.
Kdo je tedy Michael Patrick Kelly? Je to Paddy, člověk, který kráčí kupředu, vrhajíc se do několika hudebních směrů, které si vždy najdou své přiznivce jak z řad Kelly fanoušků, tak z řad věřících. Koncem července Paddy vystoupil na Světových dnech mládeže v polském Krakowě a podmanil si tak svým charizmatickým vystupováním obecenstvo ze všech světadílů. Není tedy divu, že i na jeho 2 polské koncerty, které se uskuteční těsně před pražským vystoupením, vstupenky mizí bleskovou rychlostí.  Ať je pověst kapely Kelly Family jakákoliv, zdá se, že Paddy Kelly (nyní Michael Patrick) zůstane legendou navždy!

04

MICHAEL PATRICK KELLY – „Human – Club Tour 2016“
10.9.2016 PRAHA (od 20:00 hodin)
Palác Akropolis (Kubelíkova 1548/27, 130 00 Praha 3)
Vstupenky v ceně 940,- Kč
Předprodej: www.eventim.cz // Palác Akropolis // www.ticketpro.cz // www.goout.cz

Zdroj: M.P. Production