Otvorte dvere do sveta práce: spoznajte platformu Work or Not.

Už ste niekedy premýšľali, čo sa skrýva za kulisami danej firmy? Chcete spoznať zamestnávateľa, ešte predtým, ako sa pripojíte k jeho tímu? Chceli by ste vidieť skutočné skúsenosti zamestnancov, skôr než podpíšete pracovnú zmluvu? Ak je odpoveď na ktorúkoľvek z týchto otázok „áno“, tak máme pre vás dokonalý nástroj – portál WorkorNot.sk. Pozrite si, čo hovoria zamestnanci!

Skutočné názory na zamestnávateľov

WorkorNot.sk je miesto, kde zamestnanci majú šancu podeliť sa o úprimné názory na svoje pracovné miesta. Nenájdete tu obrazy umelo vytvorené korporáciami. Sú to autentickí ľudia, ktorí zdieľajú svoje príbehy o práci: v obchode, kvetinárstve alebo autoškole. Niektoré sú pozitívne, iné zas ukazujú, čo v firme môže vyžadovať zlepšenie. Každá z nich však pracuje vo Váš prospech.

Úplné prispôsobenie sa firme

Jedným z kľúčových prvkov, ktoré rozhodujú o spokojnosti z práce, je prispôsobenie sa firemnej organizačnej kultúre. Avšak aby ste sa rozhodli, či atmosféra v podniku vám vyhovuje – najprv ju musíte pocítiť, zažiť ju nejakým spôsobom. V normálnych podmienkach je to možné až potom, čo strávite niekoľko dní v novej práci. Platforma Work or Not umožňuje vstúpiť do tohto prostredia a v pokoji sa rozhliadnuť – ešte predtým, ako stihnete poslať firme svoje CV!

Kariérna dráha

Niektoré firmy starostlivo pripravujú presné kariérne dráhy pre každého zamestnanca. Všetko preto, aby udržali jeho motiváciu k práci a získali osobu, ktorá s každým rokom v organizácii, sa stáva veľmi kompetentnou. Avšak väčšina podnikov sa tomuto téme vyhýba: rekrutácie vykonávajú rýchlo, pretože zamestnanci sú potrební na vykonanie konkrétneho úlohy teraz. Tým pádom sa nijako zvlášť nezaoberajú zamýšľaním, ako bude prebiehať rozvoj tohto pracovného miesta. Ak záleží na školení a neustálom zvyšovaní kompetencií – oplatí sa rozhlížať sa za firmami, ktoré vás v tomto rozhodnutí podporia.

Tvoja bezpečnosť

Nakoniec za vykonanú prácu každý chce dostať odmenu. Hoci prevládajúca väčšina zamestnávateľov to chápe – bohužiaľ, nie je to 100-percentnou normou. Oplatí sa aspoň trochu sa zabezpečiť a skontrolovať, či firma, do ktorej aplikujete, je solventná. Urobíte to tak cez dedikované stránky, určujúce stav spoločností, ako aj podnikov. Môžete tiež skontrolovať, či už o tomto téme náhodou nezverejnili názory zamestnanci firmy. Je dobré oboznámiť sa s takýmito informáciami, skôr než podpíšete pracovnú zmluvu.

Aj ty môžeš mať vplyv

Portál WorkorNot.sk to nie len miesto, kde čítaš názory – je to tiež priestor, v ktorom Ty sám môžeš zanechať svoju stopu. Podeľ sa o svoje skúsenosti, hodnoť zamestnávateľov a pomôž iným urobiť informované rozhodnutia týkajúce sa ich profesionálnej kariéry. Tvoj názor skutočne znamená veľa. Práve vďaka Tebe môže niekto nájsť svoje vysnívané pracovné miesto. Otvor široko dvere do sveta práce s Work or Not!

Zdroj: PR