Orphaned Land (izr) sa predstavia v Bratislave!

Další ukázka v současnosti tolik populárního melodického metalu s orientálními prvky se fanouškùm naskýtá 5.12. v Bratislavì, kde se v klubu Randal představí na Slovensku dobře známí Izraelci ORPHANED LAND, kterým budou předskakovat další tři zahraniční kapely, konkrétnì ARKAN, MYRATH a ARTWEG. Vstupenky na tento koncert jsou k dostání v síti Ticketportal.

Izraelci ORPHANED LAND jsou již svojí podstatou velmi exotičtí, zároveň však oblíbení a na koncertních pódiích nikoli neznámí hosté. Před pìti lety pobláznili svìt a zamotali posluchačùm hlavu chytlavým albem „Mabool“ s návykovými melodiemi, v nichž se snoubil silný vliv blízkovýchodní kultury s tradičními i ménì tradičními metalovými prvky, v rozpìtí od melodického death/doomu po progres. Znalci navíc oceňovali již předešlou tvorbu Izraelcù, jejichž první vrchol přišel dokonce již v pùli 90. let. Jak je jejich zvykem, v posledních letech se opìt na delší čas odmlčeli, ale jejich aktuální nahrávka „ORwarriOR“ čekání plnì vynahrazuje. ORPHANED LAND na ní opìt potvrzují svùj výjimečný status na daném žánrovém poli.

Jedna vìc je jistá – ORPHANED LAND přivezou, jak je jejich dobrým zvykem, roztančenou multikulturní metalovou show, kde si na své přijdou jak pařmeni, tak milovníci hudebních vychytávek a lahùdek.

Jako support se představí zástupci podobného hudebního stylu v podobì tuniské kapely MYRATH a francouzského dua ARKAN a ARTWEG.


5.12.2011, Bratislava – Randal
ORPHANED LAND (izr)
ARKAN (fra)
MYRATH (tun)
ARTWEG (fra)

Plakat

Zdroj: Obscure Promotion
Publikoval: Redakcia GREGI.NET