Organizačné info k víkendovej Reaction Control 15.

Najbližšia sobotňajšia noc sa okrem dozvukov prezidentských volieb a časového posunu bude niesť v znamení jarného vydania prestížnej žilinskej párty Reaction Control. Prinášame vám dôležité organizačné informácie. 

Navigácia: 

Enjoyclub sa nachádza priamo v centre Žiliny na Mariánskom námestí, vchádza sa cez jednu z pasáží. Vzdialenosť od železničnej a autobusovej stanice je cca 8 minút pešo. Na parkovanie slúžia vyhradené plochy mimo historického centra. Najbližšia zastávka MHD (Hurbanova) cca 150 m, v rovnakej vzdialenosti známa križovatka taxíkov (Horný val – Bottova).

Klub: 

Enjoyclub je v súčasnosti najväčším klubovým priestorom v Žiline (kapacita cca 600 návštevníkov), už takmer rok láka party people svojskou koncepciou zábavy, usmievavou obsluhou či štýlovým dizajnom.

Počas akcie budú otvorené 3 bary, na bezpečnú úschovu vecí môžete využiť 2 šatne.

Na prechádzke medzi dvoma pódiami sa zastavte v stánku českej agentúry Mr. Smoking, ktorá pre vás chystá okrem tajomných papierikov aj zaujímavú súťaž v priamom prenose.

Vstup:

Párty je určená pre návštevníkov od 18 rokov. Nakoľko sa jedná o akciu, ktorá nie je v produkcii klubu, na vstupe neplatia zlaté klubové karty ani iné klubové výhody. Žiadosti o VIP akreditácie posielajte najneskôr do piatku 28.03. výlučne na adresu: milozzone [at] stereodisco [dot] sk

Ak máte záujem o rezervovanie boxov na sedenie, kontaktujte adresu: fun [at] uem [dot] sk

Timetable:

Brány klubu sa otvoria o 21:30, párty začína o 22:00. Presný časový line up uvidíte pri vstupe a na ďalších miestach v klube. Počas noci sa prechádza na letný čas, avšak tento časový posun neberieme do úvahy, zážitok vám predsa nebudeme skracovať!

Súťaž:

Na nasledujúcich linkách máte okrem iného ešte poslednú možnosť súťažiť o voľné vstupenky pre svojich kamošov: https://www.facebook.com/events/500464540067024/www.fb.com/reactioncontrol

Všetci účinkujúci sa už nevedia dočkať najbližšej soboty 29. marca, kedy to na vás vybalia v žilinskom Enjoyclube!

Pozrite si krátky video teaser premietaný na veľkoplošnej obrazovke v centre Žiliny:

Reaction_control_15

Zdroj: Reaction Control