Organické techno v podaní rakúskych Elektro Guzzi rozvibruje januárový Wilsonic Club v KC Dunaj.

– Gitara, basa, bicie a klubové techno? Elektro Guzzi
– Elektro Guzzi – kraftwerkovský model man-machine vo verzii 2.0
– Organické techno, punková zostava a jazzová presnosť v jednom – Elektro Guzzi. 

Po úspechoch minulých vystúpení sa na Slovensko opäť vracajú rakúski Elektro Guzzi, ktorí vystúpia 24.1.2014 počas Wilsonic Clubu v KC Dunaj.

Elektro Guzzi tvorí rakúska trojica ultrapresných, dokonale zohraných inštrumentalistov v zostave bicie, basa, gitara, produkujúcich čistokrvné, pulzujúce techno, plne funkčné v klubovom kontexte. Koncert Elektro Guzzi počas večera doplnia Sky to Speak z Brna, v Košiciach žijúci Angličan Woluux, Embryo rovnako z Košíc a domáci DJ Inso.

elektro guzzi foto

Wilsonic CLUB je séria klubových podujatí značky Wilsonic, ktorá prináša štýlovo pestrú, pokrokovú elektroniku. Okrem rakúskeho zoskupenia Elektro Guzzi, ktoré hrá inštrumentálne techno v punkovo úspornej zostave s dokonalosťou jazzového tria, sa predstaví aj Sky To Speak s novovydaným EP Ruin (Exitab), ktoré v sebe spája dynamiku dubu s rozsiahlými plochami ambientnej psychedélie – všetko v znamení starých analógových mašín. Line-up doplní anglický producent Woluux, ktorý momentálne žije v Košiciach a produkuje zmes hip hopu, funku a šťavnatých beatov.

Slovenský producent Embryo remixoval nielen Kings of The Universe, ale aj Tekiho Latexa, Femme En Fourrure, či Azari & III. Popritom pracuje aj na svojom debutovom albume, ktorý výjde na jeho vlastnej značke WEAREUNITY v druhej polovici roka 2014. V line-upe večera nesmie chýbať ani rezidentný DJ Inso, ktorý sa vo svojich setoch momentálne venuje sub-bassovej scéne a to hlavne jej žánrom grime, uk-funky, glitch-hop, juke. Tracky mixuje tradičonou metódou a to z vinylových platní, pričom vychádza z hip-hopových techník aku sú beat-juggling a scratch.

Začiatok programu v KC Dunaj o 21:00, koncert Elektro Guzzi o 23:00, vstupné: 9 € predpredaji na Tixy.sk, 12 € na mieste, 5 € po koncerte Elektro Guzzi (~24:00)

ELEKTRO GUZZI (AT)
https://soundcloud.com/elektroguzzi
https://www.facebook.com/elektroguzzi?ref=ts&fref=ts

Sky to Speak (CZ)
https://soundcloud.com/sky-to-speak
https://www.facebook.com/pages/Sky-To-Speak/204789546220297

Woluux (UK)
https://www.youtube.com/watch?v=RoejPmEdwTo
https://www.facebook.com/woluuxmusic
https://soundcloud.com/woluux

Embryo (SK)
https://soundcloud.com/iamembryo
https://www.facebook.com/iamembryo

Inso (SK)
https://www.mixcloud.com/radiofm/bez-pozy_fm-28112013/
https://soundcloud.com/inso-scratchok
https://www.facebook.com/inso.scratchok?fref=ts

Zdroj: Wilsonic