Orava Alternative 2011 opäť zadarmo!

Hlad a smäd fanúšika, ktorý sa zväčša stelesňuje s hudobným undergroundom sa určite utíši počas prvej augustovej soboty pri Františkovej Huti v Podbieli. Prvú augustovú sobotu sa totiž v tejto lokalite uskutoční ďalší diel festivalu Orava Alternative.

Organizátori z Orava Rockfest Teamu v spolupráci s obcou Nižná pripravili program, ktorý ulahodí  predovšetkým poslucháčovi gitarovej muziky. Neobišli tvrdé rockové až metalové žánre v spojitosti s folk rockom, či punkom.  Program je skutočne pestrý, kde máte možnosť v peknom prostredí zažiť znamenitú, priam odviazanú atmosféru bez akýchkoľvek predsudkov. Festival Orava Alternative sa v prvom rade snaží zmapovať domácu – lokálnu scénu, ktorú zastúpia kapely ako Astacus, kde si prídu na  svoje vyznávači Roba Halforda a Judas Priest. Nižnianskí Anthology potešia power metalom. Folk rock zastúpia výborní Twitters. V rámci Orava Alternative ťažko hovoriť o headlineroch. Pre niekoho sú to  výborní Brainscan, iný si príde na svoje prostredníctvom Roba Huleja Band-u, alebo výborných metalistov z Košíc Infer.

Akcia Orava Alternative za prispenia obce Nižná a sponzorov nemá komerčný nádych. Vstupné bude v tomto prípade dobrovoľné. Počas akcie môžete stanovať, grilovať. Prirodzene netreba zabudnúť na správnu obuv a oblečenie.  Zrúcanina  Františkova Huta bude počas prvej augustovej soboty patriť výbornej muzike v undergroundovom duchu o dobrú atmosféru sa môžete pričiniť aj vy.

Kedy: 6. Augusta 2011 od 11:00 hod.
Kde:  Podbiel – Františkova Huta (smerom na Zuberec)
Za koľko:  ZADARMO !!!
INFER
BRAINSCAN
BEDLAM
HECATE
ABOWE
THE LAMPIONS
ANTHOLOGY
ROBO HULEJ & SPOD BUDÍNA
CHIMERA
CROSSBREEDS
TWITTERS
ASTACUS (Judas Priest revival)

Alternative

Zdroj: Organizátor
Publikoval: Redakcia GREGI.NET