Orange Music Live sa v Starej tržnici postará o kvalitnú hudobnú jeseň. Vystúpi Morcheeba, Jana Kirschner či The Cinematic Orchestra.

Zvučné mená, kvalitný hudobný zážitok a príjemné prekvapenia. To už na jeseň prinesie spolupráca Orangeu a Aliancie Stará tržnica prostredníctvom dlhodobého projektu Orange Music Live v Starej tržnici. Morcheeba, The Cinematic Orchestra a Jana Kirschner sú len prvé mená, ktoré pod strechou jedinečnej historickej budovy potvrdili svoju účasť.

Orange Music Live je séria koncertov svetových i slovenských hudobných interpretov, ktorá vznikla zo spolupráce Orange Slovensko a Aliancie Stará Tržnica. Cieľom spoločného projektu je prinášať do Bratislavy, a neskôr i do iných slovenských miest, pravidelnú dávku kvalitnej hudby pre celé spektrum hudobných „fajnšmekrov“.

„Projekt Orange Music Live je pokračovaním našej podpory špičkovej hudobnej produkcie slovenských i svetových umelcov. Tešíme sa z toho, že program je vystavaný zaujímavo, kvalitne a pre rôzne vekové, ale aj žánrové skupiny fanúšikov. Jedinečnosť projektu vnímame aj vďaka pripravovaným prekvapeniam pre našich zákazníkov, aby si radosť z koncertov a hudobný zážitok mohli užiť ešte viac. Všetky špeciálne výhody predstavíme už v blízkej dobe,“ povedala Natália Kunická, Brand Activation Manager spoločnosti Orange Slovensko.

Projekt Orange Music Live v Starej tržnici odštartuje už 13. septembra kultová britská formácia Morcheeba so speváčkou Skye Edwards. Počas ďalších mesiacov sa predstaví aj zoskupenie The Cinematic Orchestra či Jana Kirschner, ktorá práve na pódiu v Starej tržnici ukončí svoje jesenné turné Moruša Čierna Tour.

Zdroj: Orange Music Live