Open Summer Festival: 1. – 2. júla na Kamennom Mlyne!

Čo sa udeje prvý júlový víkend už dúfam všetci viete, ak aj náhodou nie, tak ešte raz zapisujte do diára, že 1.-2. Júla sa všetci vidíme na Kameňáku pri Malackách na Open Summer Festivale. Dva dni plné tej najlepšej tanečnej hudby, športu a nespútanej zábavy okrem toho prinesú aj kopec crazy súťaží ako napríklad hod vodkou, pivný manifest, orientačné behy s pivom v ruke, či niečo pre nežnejšie polovička ako napr. pretláčanie rukou žien, ženský vodný futbal (samozrejme bude aj mužský) či Miss Open Summer Festivalu, kde sa tá najlepšia stane tvárou festivalu a získa aj nejaké tie zaujímavé výhody.

V piatok večer to nesmiete veľmi preháňať, lebo v sobotu na pravé poludnie vás čaká budíček so zumbou a naštartuje hodinový zumba maratón plný tých najladnejších rytmov a každý z vás sa môže pridať, ak bude vládať:) Paintballový šialenci si tak isto prídu na svoje a adrenalín si môžete dvihnúť aj na lezeckej stene. Blázni do bicyklovania si môžu zase vychutnať výborný spinning. Samozrejme sme mysleli aj na vaše ratolesti, preto ich neodkladajte na víkend k babke ale privezte ich tiež, aj pre ne tu budeme mať dostatok atrakcií, aby si nie len jedinci ale celé rodinky užili atmosféru na plno.

Po celodenných bláznovstvách príde samozrejme rada na nočné žúrovanie a tancovanie až do rána bieleho. V piatok aj v sobotu vás čaká 12 hodín kvalitnej tanečnej muzičky, Europa 2 stage štartuje už od 18:00 a pofičí až do 06:00, kedy vám konečné dáme vydýchnuť. A že stále neviete kto vás to bude celé dve noci baviť? Tak čítajte pozorne, vezieme vám line up, plný slovenských djských legiend. Za mixpultom vás na plno rozhýbu dj´s Pico, Hajtkovič, Stame, Kappa, Miss Rodez, Lukas.O, Balino a Arti. Každý si teda prídete na to svoje a preto neváhajte ani chvíľu a už teraz si rezervujte vstupenky.

Na jeden deň vás bude stáť iba 6 euro, ale na dva dni len 8 euro a ak potvrdíš účasť na FB, máš lístok na celé dva dni iba za 7 euro. A to sa vyplati :) Nezabudni samozrejme počúvať Europu 2, kde vstupenky môžeš aj vyhrať. Plány sme vám teda už urobili za vás, vidíme sa na Kameňáku 1.-2. Júla. Úplny program a všetky potrebné info prinesieme už čoskoro. Tešíme sa na vás.

Summer

Zdroj: indaclub
Publikoval: Redakcia GREGI.NET