Open Air Festival Tour 2012: 100°C, Lety Mimo a NiceLand!

Třetí ročník Open Air Festivalu v následujících mìsících předznamená společné turné 100°C, Lety Mimo a NiceLand. Open Air Festival Tour 2012 startuje 23. března a trojice projektù se zastaví ve 14 mìstech České republiky. Pražský koncert si přijďte užít 4. dubna do Lucerna Music Baru. V každém mìstì navíc probìhnou soutìže o vstupenky na Open Air Festival!

100°C v současnosti dokončují singl Nobody Feels Good, k nìmuž vznikne klip v režii baskytaristy Ondry Urbance. Video bude předcházet vydání právì nahrávaného alba, jehož skladby uslyší návštìvníci na OAF Tour 2012 v premiéře.

„Na turné chceme představit naše nové EP „Business plan“ a koncertní program, hlavnì se ale tìšíme na společnou šňùru s našimi starými známými 100°C a oblíbencem NiceLandem“, upřesnil zpìvák a baskytarista Looky (Lety Mimo).

Michal Motyčka alias NiceLand se po rozpadu své koncertní sestavy vrací k pùvodní poloze sólových vystoupení. Současnì se prezentuje klipem k singlu I Won’t Give In, na kterém se podílela americká režisérka Niko Sonnberger. Na OAF Tour 2012 zazní nový repertoár, který NiceLand plánuje vydat na podzim tohoto roku.
Jako speciální host koncertù ve Strakonicích a Brnì vystoupí kapela Holden Caulfield.

OAF Tour 2012


Open Air Festival 2012 – 9. až 11. 8. 2012

Festival nabitý hudbou, energií a pozitivní atmosférou. Open Air Festival 2012 opìt nabídne svým příznivcùm jedinečnou kombinaci skvìlé muziky, výborného divadla a adrenalinových sportù, včetnì dalšího doprovodného programu.

Zatím se mùžete tìšit na: Gorillaz Sound System, Mando Diao, Nightwork, 100°C, Monkey Business, Support Lesbiens, Anna K, Monika Načeva, Please The Trees a sbor seniorù Elpida, Skyline, Wohnout, Živé kvety, Xindl X, Tomáš Klus, Zrní, Rybičky 48, Mandrage, Ivan Mládek, Uširváč a mnoho dalších hostù bude postupnì zveřejnìno na našich festivalových stránkách www.openarfestival.cz.

V rámci divadelního programu vystoupí EKG, literárnì hudební kabaret Igora Malijevského a Jaroslava Rudiše. Dále je zatím potvrzeno autorské čtení Emila Hakla a živé vystoupení televizní show Na Stojáka! Kromì skvìlé zábavy je Open Air Festival unikátní i tím, že dbá o ekologii. Díky tomu získal mezinárodní uznání v celosvìtové soutìži A Greener Festival Award, čímž se jako první v Česku dostal do společnosti prestižních akcí jako Glastonbury.

Zdroj: OAF
Publikoval: Redakcia GREGi.NET