Open Air Festival 2012: Iglu v lete? Amundsen ho privezie!

Na letošním ročníku Open Air Festivalu postaví Amundsen vůbec poprvé svoji unikátní Amundsen Arctic Zone. Co vás čeká? Neobvyklé stavby, široká nabídka osvěžujících drinků a originálních koktejlů navržených speciálně pro festival, nepřetržitý program, posezení v pohodlných křesílkách pod slunečníky a noční jízda s DJem. A samozřejmě se těšte i na festivalové dárečky.

Exkluzivně v České republice vznikne na Open Air Festivalu Amundsen Arctic Zone, zcela nová, originálně navržená a vyvinutá stavba. Díky kombinaci nezvyklé architektonické koncepce a špičkových technologií uvidí návštěvníci unikát, který na žádném českém festivalu zatím nebyl postaven. Ústředním prvkem zóny bude velkolepé iglú, vedle něj kolemjdoucí narazí na masivní šípový stan – zkrátka už z dálky budete vědět, kde na vás čeká vychlazený drink.

Nabídka osvěžujících drinků bude skutečně široká. Kromě prémiové 6x destilované Amundsen vodky budete moci ochutnat i letní varianty Melon, Cranberry, Pear, Strawberry a premiérově i novou příchuť Peach. Všechny druhy vyzkoušíte i v originálních koktejlech namíchaných podle receptury navržené přímo pro Open Air Festival. Exkluzivně bude přítomen barmanský mistr Martin Vogeltanz, který vám mrazivé drinky namíchá a předvede také unikání flair show. Na místě bude několikrát denně probíhat i barmanská škola, kde se naučíte stylově si namíchat klasické i neobvyklé drinky.
Kromě ochlazení a osvěžení nabídne Amundsen Arctic Zone i odpočinek a zábavu. Posedět a zasnít se budete moci v italských křesílkách řady „I’m dreaming“, při tom budete moci pozorovat třeba ohnivou nebo UV show. Odpočatí a osvěžení to pak rozjedete během polární noci, na stejně nekončící taneční scéně. DJ Dan Cooley, fenomén české houseové scény, to každý večer mezi osmou a třetí ráno roztočí naplno, a kdyby vás tančení unavilo, můžete si místo toho s kamarády vyzkoušet sestavit vlastní set na interaktivním DJ stole Reactable.

Amundsen patří k nejdynamičtějším značkám na českém trhu a je třetí nejprodávanější značkou vodky. Nabízí několik ochucených variant, mezi nimiž si nejlépe vede Amundsen Melon, která si vydobyla dokonce první místo v prodeji ovocných likérů na bázi vodky. Doražte ji ochutnat ledově vychlazenou do Open Air Festivalové Amudsen Arctic Zóny!

Více informací na www.openairfestival.cz.

Zdroj: OAF