Open Air Festival 2012: Stereo MCs DJ Set a Jonty Skrufff & Fidelity Kastrow v O2 Zóne!

Aby mìli návštìvníci Open Air Festivalu kde dobít baterky, připravili v areálu pořadatelé již tradičnì O2 Zónu, kde bude každý den připraveno venkovní a vnitřní posezení se zábavnými a odpočinkovými aktivitami.


V noci ale O2 Zóna nikoho nešetří, takže úderem desáté najdete na tom samém místì hudební klub s našlápnutým programem! Line-upu letos vévodí páteční Stereo MCs DJ Set, ve čtvrtek to rozjede DJ Jirka Neumann a v sobotu duo Jonty Skrufff & Fidelity Kastrow. Bìhem tří večerù se na pódiu představí i domácí djská špička.

Fidelity Kartrow & Jonty Skrufff

Přes den bude O2 Zóna sloužit hlavnì k odpočinku po náročné noci a rozptýlení při nejrùznìjších aktivitách. Načerpat síly a dobít energii sobì i svému telefonu budete moci uvnitř i venku. Čeká vás posezení na zahrádce se slunečníky. Každý večer se pak místo promìní v taneční párty s nabitým line-upem, který přímo svádí nastřádanou energii zase vybít.

Čtvrteční noc bude celá patřit oldies peckám oblíbeného DJ Jirky Neumanna, známého z pražské Lucerny. V pátek bude večeru vévodit Rob Birch, frontman britských Stereo MCs, kteří už od 80. let mistrnì kombinují house, techno, hip hop i acid. Držitel ceny Brit Awards za desku Connected se stejnojmenným hitem se tentokrát představí v DJ setu se svým synem MC Youngmanem. Tu samou noc ho doplní i legenda české taneční scény DJ Bidlo, zahrají i Josef Sedloň a DJ Ketan & Rishin’.

ROB Birch - Stereo MCs DJ

Večery v O2 Zónì zakončí sobotní párty ve znamení londýnsko-berlínské dvojice DJù, performerù a šílencù. Osobnost londýnské klubové scény Jonty Skrufff se předvede po boku krásky a módní experimentátorky Fidelity Kastrow. Za pultem je vystřídá domácí DJ Orbith a Jakub Mildner.

„Pro všechny večery se podařilo v naší zónì sestavit pestrý line-up, jsme s programem více než spokojení. Naši zákazníci a členové O2 Extra Klubu si ho navíc mùžou jako každý rok užít o pùlku levnìji, díky stále probíhající akci 1+1 vstupenka zdarma na Open Air Festival,“ říká Zdenìk Mikeš, manažer vìrnostních programù. Podrobný line-up se již brzy objeví na webu www.openairfestival.cz!

Zdroj: OAF
Publikoval: Redakcia GREGI.NET