Open Air Festival 2012: Predpredaj vstupeniek do stanového mestečka len pre rodiny s deťmi!

Festival nabitý hudbou, energií a pozitivní atmosférou. Open Air Festival 2012 opìt nabídne svým příznivcùm jedinečnou kombinaci skvìlé muziky, výborného divadla a adrenalinových sportù, včetnì dalšího doprovodného programu.

Zatím se mùžete tìšit na: Gorillaz Sound System, Nightwork, 100°C, Monkey Business, Support Lesbiens, Anna K, Monika Načeva, Please The Trees a sbor seniorù Elpida, Xindl X, Tomáš Klus, Zrní, Rybičky 48, Mandrage, Ivan Mládek, Uširváč a mnoho dalších hostù bude postupnì zveřejnìno na našich festivalových stránkách www.openarfestival.cz.

V rámci divadelního programu vystoupí EKG, literárnì hudební kabaret Igora Malijevského a Jaroslava Rudiše. Dále je zatím potvrzeno autorské čtení Emila Hakla a živé vystoupení televizní show Na Stojáka! Kromì skvìlé zábavy je Open Air Festival unikátní i tím, že dbá o ekologii. Díky tomu získal mezinárodní uznání v celosvìtové soutìži A Greener Festival Award, čímž se jako první v Česku dostal do společnosti prestižních akcí jako Glastonbury.

Zdroj: OAF
Publikoval: Redakcia GREGI.NET