Open Air Festival 2012: Bloody Beetroots!

Famózní show italské elektro-punkové dvojice roztančí davy na Open Air Festivalu. Pod jménem Bloody Beetroots DJ Set vystupuje společnì s BB umìlec Tommy Tea, oba tradičnì v černých maskách. Vyhledávané taneční duo předvede elektro set a s ním neřízenou party od začátku až do konce. To ale není vše, zanedlouho ohlásíme další hvìzdy!

Bloody Beetroots je pseudonym umìlce jménem Sir Bob Cornelius Rifo, italského producenta a fotografa. Jak sám tvrdí, narodil se ve stejném roce jako punk rock, což dokládá číslem „1977“ vytetovaném na své hrudi. Po kapelových garážových začátcích v roce 2007 Rifo spustil projekt Bloody Beetroots a bìhem dalších tří let si vydobyl respekt mezi nejvìtšími jmény elektro house hudby. V roce 2008 se jeho EP Cornelius, umìlecký projekt zahrnující nejen hudbu, ale i film a módu, dostalo do žebříčku Top 100 International iTunes downloads. V roce 2009 následovala deska Romborama a dva roky poté Best Of…Remixes.

Bloody Beetroots

Rifo nechce lidi pouze bavit, chce je vybudit k tvorbì svých vlastních svìtù. „Když nemùžeme se současným systémem bojovat, musíme se z nìj naučit čerpat při tvorbì nìčeho nového, revolučního.“ Dvojice je známá také tvorbou remixù skladeb rùzných umìlcù, například The Chemical Brothers, Wu-Tang Clanu, Goose a mnoha dalších.

https://www.thebloodybeetroots.com/videos/

Stejnì jako loni nabízíme slevu od GTS Alive:  Majitelé studentských karet ISIC, IYTC, ALIVE, ITIC mají právo na 150,- Kč slevu z aktuální ceny vstupenek (obyčejné i VIP) v rámci předprodeje v síti Ticketpro i z ceny na místì. Sleva platí od 1. dubna do 11. srpna 2012 a lze ji uplatnit na všech pobočkách předprodejní sítì Ticketpro nebo na oficiálních prodejních kasách v místì konání akce.

Stále také platí nabídka 1+1 vstupenka zdarma pro členy O2 Extra Klubu. Normální vstupenka vyjde v přepočtu na 440 Kč a VIP na 880 Kč! Vše najdete na https://www.o2extra.cz/klub.

Více informací o vstupenkách a interpretech najdete na www.openairfestival.cz

OAF

Zdroj: OAF
Publikoval: Redakcia GREGI.NET