Open Air Festival 2011: Začne už dnes prvým dňom a pre všetkých zadarmo!

Přijít na festival, ale neplatit za vstup nic, tomu říkáme sympatické uvítání. Právì to se chystá na letišti u Panenského Týnce v rámci Open Air Festivalu, který zve všechny příchozí na první den programu zdarma.

Festival odstartuje v 15 hodin na MF DNES stage koncert kapely Please The Trees, fanoušky čeká pořádná taŠKAřice. SKApely Polemic (SK) a Švihadlo vyslyší loňské volání fanouškù po tanečních SKA rytmech. Vystoupí i “domácí” kapely Totální nasazení a Houpací konì. V O2 Extra zónì to roztočí Jirka Neumann, na AXE stage pak Jorgos, Robot a Gomes. Cool stage i Finlandia Chill out nabídnou také porci DJù.

Pro ty, kteří shání lístky na poslední chvíli má festival dobrou zprávu – předprodej za zvýhodnìnou cenu 545,- Kč (v rámci akce 1 plus 1 vstupenka zdarma pro členy O2 Extra Klubu) pokračuje až do čtvrteční pùlnoci nebo do vyčerpání kapacity. V pátek je také možné zakoupit vstupenky v předprodeji, ovšem už za plnou cenu (1300,- Kč). “Dávejte si pozor na falešné prodejce a prodejce voucherù na jméno, které samozřejmì nejsou platné,” upozorňuje manažerka festivalu Marie Marková na množící se inzeráty s pokoutnými “vstupenkami”, které nejsou platné. Pokud ještì stále váháte a chcete se naladit na festivalovou vlnu, podívejte se na výlet našeho “inspektora Franty”, který zhodnotil ze zvířecí perspektivy stavbu Open Air Festivalu (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150741041285392&set=pu.399808555391&type=1&theater).

Open Air Festival ve spolupráci s generálním partnerem společností Telefónica Czech Republic chystá také velký live přenos přímo z místa. Více detailù oznámí pořadatelé v prùbìhu zítřka.

Co a jak před odjezdem na festival (šest častých dotazù) – Desítky dotazù dennì na Facebooku prozrazují nejčastìji kladené otázky před odjezdem do Panenského Týnce. Zde jsou jednoduché odpovìdi:

1) Doprava tam a zpìt: Ideální cestou na “OAF” je kyvadlová doprava, která vás doveze až přímo před bránu. Její předprodej bìží v tìchto chvílích zde. V předprodeji nejsou zahrnuty autobusy v pátek i v sobotu zpìt, které ale jezdit samozřejmì budou. “Autobusy z Prahy samozřejmì mají pevný jízdní řád, ovšem odjezdy z Panenského Týnce se nedají určit přesnì,” vysvìtluje promotér festivalu Michal Lukeš, proč nebìží na všechny zpìtné spoje předprodej. “Kvùli možným odchylkám jsme se rozhodli prodávat jízdenky zpìt v pátek a v sobotu pouze u řidičù,” dodává Lukeš. Autobusy zpìt do Prahy vyráží v pátek i v sobotu zhruba po 15:30. Poslední autobus odjíždí zhruba ve 20 hodin.

2) Ubytování ve stanovém mìstečku a sprchování: Pokud si chcete užít festival v komfortu, určitì si nezapomeňte zakoupit poukaz na stanové mìstečko – buď na místì, nebo v předprodeji zde. Spát v autì je samozřejmì také možné, stavìt stany mezi auty už z bezpečnostních dùvodù nikoliv. Ovšem autospáči mají jednu zásadní nevýhodu, sprchy jsou totiž vybudovány ve stanových mìstech, a tudíž do nich mají přístup jen obyvatelé tìchto zón.

3) Předprodej vstupenek z černého trhu: Přeprodej voucherù je zakázán, jsou totiž vystaveny na konkrétní jméno. Dávejte si proto pozor na prodejce tìchto lístkù a využijte radìji oficiální předprodej.

4) Psi v areálu: Není dovoleno brát s sebou 4nohé kamarády. Jejich uši na místì trpí a nedá se předvídat, co pes ve stresu provede. Proto pejsky nechte doma.

5) Výhody pro zákazníky O2 a členy O2 Extra Klubu: Souhrnnì jsou popsané zde.

6) Kompletní mapa areálu: Je na webu Open Air Festivalu (ke stažení) zde. Připojení na internet: Wifi připojení k internetu bez hesla bude návštìvníkùm k dispozici ve VIP zónì, u O2 Extra zóny, v Urban Wave u O2 Main stage a u Second stage.

Open Air Festival

Zdroj: Open Air Festival
Publikoval: Redakcia GREGI.NET