Open Air Festival 2011: Zábava v plnom prúde!

 Open Air Festival tepe zábavou, přes 8000 lidí tančí v jeho areálu Praha / Panenský Týnec – Lepší start si snad ani Open Air Festival ve svém druhém ročníku nemohl přát. Příjemné slunečné počasí, tisíce bavících se návštìvníkù v areálu a vyhlídka na zítřejší koncerty legendárních The Chemical Brothers a Leftfield.

Za tím vším ale stojí mnoho mìsícù práce týmu pořadatelù festivalu. Ti se snažili vyslyšet všechny připomínky návštìvníkù z prvního ročníku a vylepšili tak kde co. Počet míst na sezení se v areálu rozšířil až na nìkolik tisíc. Na místì je více sociálních zařízení, celý areál je kompaktnìjší, takže se návštìvníci tolik nenachodí. V podvečer už hlásí pořadatelé Open Air Festivalu pìknou návštìvu 8 tisíc lidí a další přicházejí.


“Odhadujeme, že první den zdarma navštíví zhruba 10 tisíc fanouškù,” usmívá se spokojenì promotér festivalu Michal Lukeš. “Všem dìkujeme a zároveň zveme na start “ostrého programu” zítra od 13 hodin,” dodal promotér. Už dnes kromì hudby láká na Open Air Festival i doplňkový sportovní program, atrakce jako promítání filmù prostřednictvím šlapání na rotopedu i streetball a mnoho dalšího. Nejvìtší část areálu, takzvaná “dvoudenní zóna” se však otevře až zítra, kdy se festival rozroste na 9 hudebních pódií, sportovní a adrenlinovou zónu. Chybìt nebudou ani worskshopy i atrakce pro rodiny s dìtmi…

OAF chystá hvìzdnou nadílku

V “taneční pátek” si festival chystá esa elektronické hudby jako The Chemical Brothers a Leftfield – obì kapely zahrají nejménì hodinu a pùl trvající výživný set. LED… Noční scénu pak rozzáří svým vystoupením novozélandští Shapeshifter (DJ set) i belgická taneční pecka Goose. “Tu rozhodnì nesmíte minout,” vzkazuje fanouškùm manažerka akce Marie Marková. “Víme z vlastní zkušenosti, že Goose dovedou dav opravdu rozpálit dobìla. Kapelu jsme “objevili” na berlínském festivalu, kam jsme se jeli inspirovat,” dodává. V “kytarovou sobotu” přivítá letištì u Panenského Týnce americké kapely Interpol a Good Charlotte, thajskou DJku Nakadii a australského DJe Sydneyho. Černým konìm sobotní noci je jistì DJ Benji Boko z Velké Británie, který míchá skladby tak rychle, že si nestihnete bìhem jeho setu ani vydechnout. Festival pomáhají vymýšlet i jeho návštìvníci “Pročetli jsme si poctivì veškeré připomínky na sociálních sítích, stránkách Open Air Festivalu i O2 Extra a pro druhý ročník Open Air Festivalu se snažíme vyřešit připomínky všech návštìvníkù,” vysvìtluje Tomáš Dufek, manažer pro sponzoring a eventy společnosti Telefónica Czech Republic. “Samozřejmì bychom rádi, abyste komentovali i letošní ročník a pomohli nám svou odezvou vybudovat ještì lepší akci,” dodává. Letos mìli organizátoři na přípravy více času, protože s přípravou akce začali ve dni, kdy skončil první ročník.

Open Air Festival

Zdroj: Open Air Festival
Publikoval: Redakcia GREGI.NET