Open Air Festival 2011: The Chemical Brothers privezú vizuálnu šou s obrovským svetelným tubusom!

Praha / Panenský Týnec – Šest metrù v prùmìru má obří svìtelný “tubus”, který vyroste do mnohametrové výšky na hlavním pódiu Open Air Festivalu. Unikátní efekt doplní dvojice obřích LED obrazovek a stovky svìtel. Celou tuhle show přiveze celá kolona kamionù kvùli vystoupení britské legendy taneční hudby The Chemical Brothers.

Páteční festivalovou noc na letišti v Panenském Týnci zazáří všemi barvami i díky audiovizuální show k aktuální desce “Further”. Ke každé skladbì mají totiž “chemici” připravenou filmovou sekvenci. Autory vizuální části koncertního vystoupení The Chemical Brothers jsou lidé, kteří pomáhali s návrhem scény například DJe Tiesta. Dobrou zprávou pro fanoušky je, že na tuhle audiovizuální parádu se mohou podívat v přepočtu stále za 495 korun – díky akci 1 + 1 vstupenka zdarma pro členy O2 Extra Klubu. Od 10. 6. pak vstupenka v rámci stejné akce vyjde na 545 korun, v rámci klasického předprodeje na 1090 Kč.

The Chemical Brothers


The Chemical Brothers jsou “Further” (dál) než ostatní… Doslova – Nìkolik desítek hustì popsaných stránek s vizualizacemi, tak vypadá “rider” The Chemical Brothers. Jen studiem tìchto podkladù strávili festivaloví “inženýři” dlouhé hodiny. Kromì krystalického zvukového aparátu, velkého pódia a neuvìřitelných vizuálních efektù přidávají The Chemical Brothers ke svým požadavkùm i nìkolik zajímavostí. Jednou z nich je, že kapela spotřebuje až 60 ručníkù. “Kluci jsou ale sympaťáci, v rideru mají výslovnì uvedeno, že i oni jsou prostì jen obyčejní lidé,” usmívá se šéfka dramatugie festivalu Milena Palečková. “A fakt je, že v šatnì chtìjí The Chemical Brothers ochutnat české pivo, žádné britské cidery,” dodává.


Sestry vyklidily pole, místo nich nastoupí Polemic – Fanoušci SKA budou mít dùvod zatleSKAt. Dočkají se totiž hvìzdné formace Polemic, která nahradí v programu Tři sestry. Kapela Tři sestry totiž musela s politováním oznámit, že své plánované vystoupení na Open Air Festivalu ruší: „Vzhledem k ostatním aktivitám členù skupiny Tři sestry se nepodařilo sladit termíny s plánovaným vystoupením na Open Air Festivalu 2011,“ vysvìtlují Tři sestry.

Open TV uvádí slovenské No Name – Štáb festivalové Open TV si tentokrát dal dostaveníčko se slovenskými No Name. Hvìzdná kapela našich slovenských bratří se chystá vystoupit i na Open Air Festivalu. Co si připravila nového a jak bude vypadat jejich show? Odpovìdi se dozvíte na webových stránkách www.openairfestival.cz nebo na www.facebook.com/openairfestival.

Open Air Festival 2011

Zdroj: Open Air Festival
Publikoval: Redakcia GREGI.NET