Open Air Festival 2011: Sunflower Caravan, Dramatikz a Substance D!

Praha / Panenský Týnec – Plakát Open Air Festivalu možná bude muset zvìtšit svùj formát. Každý týden teď totiž na nìj přibývají nová a nová jména – tentokrát jde o trojku našláplých českých projektù, které se zahrají na Red Bull Tourbusu. Sunflower Caravan jsou se svým obrovským talentem kapelou, která má rozhodnì našlápnuto za české hranice. Kromì nominací a hudebních ocenìní (Filer, Rock&Pop, Andìl…) si tahle trojka střihla koncertní turné po celé Evropì.

Sunflower Caravan si zahráli i v irském Dublinu na pozvání Glena Hansharda. Naopak parta Dramatikz se drží českého prostředí i jazyka, jejich hiphopovou přidrzlost nejlépe reprezentuje současné album Morfium, které přijedou představit i do Panenského Týnce. Do třetice tentokrát přibylo další DJské jméno – Substance D je hudební projekt, založený trojicí Dave, Duff a Tamagotchi. Jejich electro & dirty house bude jistì kvalitní předkrm před vystoupením DJ A Skillz, britského turntablisty, který bude jednou z hvìzd festivalu. Zatímco seznam interpretù stále roste, cena ještì nìkolik dní zùstává. Vstupenku za 990 Kč seženou fanoušci ještì do 10. června, poté její cena poroste – prozatím na 1090 Kč. V rámci výhody 1 + 1 vstupenka zdarma si členové O2 Extra Klubu vychutnají celý třídenní program už za 495 Kč, pokud tedy lístky nakoupí do 10. 6. Poté už bude jedna vstupenka v rámci akce 1 + 1 zdarma v přepočtu za 545 Kč.

Sunflower Caravan


Blíží se odhalení headlinera i další stage – Open Air Festival rozhodnì ještì neodkryl všechny trumfy. “V prùbìhu června budeme odhalovat ještì Axe stage a jejího headilnera,” říká manažerka festivalu Marie Marková. Ve festivalovém mìstì samozřejmì nemùže chybìt “sexy myčka lidí”, tedy Axe sprcha se sličnými hosteskami v bikinách. Kromì Axe scény čeká majitele vstupenek ještì další řada jmén i na jiných pódiích. “Protože velké kapely jsme řekli témìř všechny najednou, teď si chceme dát načas s nočním programem, včetnì DJs,” vysvìtluje Marie.


Open Air Festival opìt zve na večírek – Ačkoliv za venkovní teploty by se léto jistì stydìt nemuselo, v kalendáři přeci jen ještì nìkolik listù otočíme, než nastane 11. – 13. srpna, tedy konání Open Air Festivalu. Pro zkrácení čekání zve Open Air Festival na Original mejdan do pražského klubu Roxy. Tenhle večírek je vlastnì otevřením festivalové sezóny letošního roku a tìšit se mùžete na jména jako Kapitán demo, I Like You Hysteric, Jaro Cossiga a další. Vstupenky na akci mùžete vyhrát na stránkách www.openairfestival.cz v sekci soutìž.

Think Big – pomožte na svìt novým nápadùm – Štve vás nìco ve vašem okolí? Chybí vám rampa pro skate, nebo klub, kde se mùžete scházet..? Máte dobrý nápad, ale chybí partner? Odpovìď pro vás zazní v anglickém sousloví Think Big. Think Big je projekt Nadace O2, který pomáhá lidem ve vìku od 13 do 26 let realizovat jejich nápady. Kromì finanční podpory až 90 tisíc korun poskytne vybraným projektùm technické a telekomunikační vybavení od O2, vzdìlávání a podporu mentora při realizaci. Více informací najdete na stránkách www.o2thinkbig.cz. A jestli se chcete inspirovat a naladit na vlnu “velkých myšlenek”, mùžete se zúčastnit Think Big Party, která se uskuteční 2. června v PM Clubu od 18 hodin. Vstupné není, stačí se registrovat na webu Think Big. Tìšit se mùžete na Navigators a BeatBurgerBand.

Open Air Festival 2011

Zdroj: Open Air Festival
Publikoval: Redakcia GREGI.NET