Open Air Festival 2011: Ponúkne “čipy“ nabité zľavami komunikujúce s Facebookom!

Panenský Týnec / Praha – Pìt tisíc tři sta návštìvníkù Open Air Festivalu okusí budoucnost. Čip jim bude poskytovat slevu na jídlo, pivo, nealko, a navíc bude propojen s jejich Facebookem. Na výhody se mùže tìšit 5000 členù O2 Extra Klubu, kteří dorazí jako první, dále 200 vybraných novinářù a 100 návštìvníkù z řad Facebookových fanouškù festivalu – tìch, kteří se o čip přihlásí jako první na Facebookových stránkách festival. “Kouzelným čipem” beepcube se pak na sociální síti zobrazí, co právì kdo na festivalu dìlá. beepcube dokonce dovede při focení v Think Big stanu propojit obličej vyfotografovaného s fotkou a výsledek nahrát rovnou na Facebook. Navíc všichni majitelé čipu se mohou tìšit ještì na dárek – buďto pouzdro na mobil, nebo svítící náramek.

Ani ostatní zákazníci O2 však nepřijdou zkrátka. Ti budou mít nárok například na slevy na drinky a mnoho dalších vychytávek. Obojí přináší generální partner festivalu společnost Telefónica Czech Republic, a.s. Výhody získají členové buďto u O2 Extra zóny formou voucherù od hostesek (slevy na sprchy, jídlo, drinky, malování na hrnky nebo trika), nebo přímo u Yellow Point atrakcí (sleva na zapùjčení kol, čtyřkolek nebo let ve vrtulníku před areálem).


Slevy, na které se mùžete tìšit nejen s “kouzelným čipem” – Každý čip beepcube ponese nìkolik výhod ve výši 10 Kč vìnovaných fanouškùm O2 Extra Klubem, vìrnostním programem společnosti Telefónica. V první variantì ušetříte na jednom pivu, drinku, jídle a sprchování. Ve druhé na jednom pivu, drinku, jídlu a další vybrané službì z nabídky jako je např.: sleva na zapùjčení kola, let vrtulníkem, výlet na čtyřkolkách a mnoho dalších. Komu by tato kouzla nestačila, mùže aktivovat ještì výhodný Facebook balíček. Stačí propojit svùj čip s účtem na Facebooku (v O2 Extra zónì) a rázem získáte stálou 10% slevu na pivo, malinovku a Coca-Colu v libovolném množství. Obì slevy nelze kombinovat.

Jak využití slevy vypadá? Stačí dorazit na místo označené nápisem “beepcube” a k terminálu přiblížit svùj čip. Následné pípnutí ukáže obsluze, na jakou výši slevy má fanoušek nárok. Terminály najdete u vybraných stanovišť a u sprch. Náramky se vám ale hodí i u interaktivního fotoateliéru Think Big, kde vám umožní uploadovat na Facebook vaše aktuálnì vytvořené fotky. V Think Big foto stanu si budete moci vybrat rùzná pozadí, do kterých Vás grafici po vyfocení naklíčují. Dobrou zprávou pro zejména dámské pokolení je, že se budou moci virtuálnì vyfotit a odnést fotku s kapelou Chinaski. U další atrakce – takzvaného “kachního sumo boje” si zase budete moci vybojovat další dodatečnou jednorázovou slevu 10 Kč na vybranou službu (sprchu, jídlo, pivo…) a nebo si vybrat jeden z mnoha užitečných dárkù.

Nìkteré kupóny budou rozdávat na místì hostesky u O2 Extra zóny, další výhody budou dostupné u atrakcí Yellow Point a ve workshopové zónì. Seznam výhod najdete už zítra v sekci jedu na festival na webu Open Air Festivalu (www.openairfestival.cz/jedu-na-festival).


Pozor na předprodej neplatných lístkù – Pořadatelé festivalu registrují dennì nìkolik inzerátù na “černém trhu” se vstupenkami na Open Air Festival. Zájemci mnohdy nemají tušení, že nekupují plnohodnotnou vstupenku, ale pouze výherní voucher třeba ze soutìže, který je platný jen a výhradnì pro pùvodního majitele tohoto voucheru. Je totiž neprodejný a vydaný na jméno. Prodej voucherù je zakázaný a pokud si festivaloví fanoušci vouchery kupují, pak nemohou počítat se vstupem na akci. “U vchodu probíhá rychlá, ale efektivní kontrola všech vstupenek i voucherù ve speciálním stanu,” upozorňuje Michal Lukeš, promotér akce. “Proto vyzýváme všechny zájemce o vstupenky, aby využili velice výhodného předprodeje namísto nejistých a neoficiálních prodejcù na Facebooku a webech,” říká Michal Lukeš s tím, že akce 1 plus 1 vstupenka zdarma je stále platná a garantuje lístek v přepočtu za 545 korun na www.o2extra.cz/klub.

Areál roste, počasí je objednáno – Festivalové mìsto na letišti u Panenského Týnce už roste. “Dnes jsme postavili MF DNES stage, máme za sebou vybudování příjezdové cesty, následovat budou hlavní pódia,” popisuje produkční festivalu Petr Kovář. Výhodou areálu bude (stejnì jako vloni) to, že jeho plocha je částečnì vybetonovaná. I při přeháňce tak nehrozí “bahnìní” návštìvníkù. A navíc – Lounsko leží v takzvaném “srážkovém stínu”, což dìlá z domova Open Air Festivalu ideální místo pro pořádnou zábavu. I když v okolí prší, mraky se festivalovému letišti vyhýbají.

Red Bull Tourbus míří vùbec poprvé do Česka – Je to autobus! Ne, je to pódium! Vlastnì ne – je to Red Bull Tourbus, tedy spojení toho nejlepšího z obou. Unikátní pojízdná stage, která už projela desítky evropských hudebních festivalù, bude letošní léto zpříjemňovat i českým festivalovým návštìvníkùm. Red Bull Tourbus se na tuzemské scénì objeví vùbec poprvé. Pod křííídly Red Bullu se bìhem pátku 12. 8. představí nìkolik zajímavých českých hudebních projektù. Hlavní hudební raketu ale odpálí se soumrakem jeden z headlinerù festivalu, britský DJ A-Skillz! Vystupující české kapely patří mezi ty nejoriginálnìjší, co česká a slovenská scéna nabízí, jmenujme alespoň pár z nich. Electro publikum jistì potìší koncert legendárního uskupení Sci*Fi*Psi. Ti vystoupí na festivalech vùbec poprvé! Originální slovenský hip hop nám přivezou Dramatikz, další mocnou nálož beatù doplní Hiffi & MC Jacob, duo z kapely Skyline, a nìžné publikum rozřeže dávkou punku kapela Koblížc!.

Kromì nabitého hudebního programu bude v prùbìhu dne probíhat street art jam v režii umìlcù Secret Wars. Vedle čtyřkolého pódia navíc vyroste venkovní lounge s pohodlnými sedacími pytli Wegett, ve kterých si diváci budou moci odpočinout bìhem koncertního zápřahu. Dalším záchytným bodem bude bar. Ten obstará energii a zaručí zábavu.

Besip: Chceš vidìt i další fesťák naživo? Je to na Tobì! – S trochu provokativním sloganem přichází kampaň Besipu. „Chceš vidìt i další fesťák naživo?“, ptá se sdružení pro bezpečnost silničního provozu. Ve svém stanu bude seznamovat návštìvníky Open Air Festivalu s možnými dopady jejich neuváženého chování za volantem. Fanoušci si budou moci nasadit i “opilé brýle”, tedy simulátor jízdy pod vlivem návykových látek. Kromì toho bude Besip rozdávat jednorázové alkoholtestery. Více informací najdete na webu www.jetonatobe.cz.

Open Air Festival

Zdroj: Open Air Festival
Publikoval: Redakcia GREGI.NET