Open Air Festival 2011: Odhalil veľkú športovú a adrenalinovú zónu!

Praha / Panenský Týnec – Open Air Festival dnes představil sportovní a adrenalinovou část programu. A atrakcí je tolik, že bychom klidnì mohli festival přejmenovat na Sport Adrenalin Festival. Návštìvníci letištì u Panenského Týnce pomìří síly v plážovém fotbalu a volejbalu v MasterCard zónì. Svùj sportovní program chystá také společnost Alpine Pro ve své EXTREME ZÓNÌ.

Adrenalin vyplaví “úlet” na obří 15metrové Air Drive Bungee trampolínì, dìti si vyzkouší klokaní skoky na dìtských trampolínách nebo v obřím nafukovacím hradì ve tvaru auta. Cyklo trenažér, ski trenažér a veslařský trenažér, to je trojice nástrojù, které z hudebních fanouškù “vyrobí” témìř profesionální sportovce. Dost neobvyklou zábavu si užijí i nadšenci do architektury, kteří si mohou vyuzkoušet stavbu obřího sloupu z pivních bedýnek s jištìním na lanì. “Drsňáci” prokáží svou nebojácnost při bungee runningu od terénního auta. Kreativní povahy určitì zamíří ke Grafitti Wall, kde se sprejem v ruce vytvoří nejroztodivnìjší tvary a křivky, nebo na Alpine Pro Creative Workshop, kde si vyrobí tričko ve vlastním designu. Fanoušci videoher určitì neminou Xbox koutek, kde si pomocí pohybových senzorù Kinect mohou vyzkoušet témìř libovolný sport ve virtuálním svìtì. Kadeřníce a vizážista u Adrenlin Hair Cut vám navíc vyčaruje na hlavì nejšílenìjší styl za pouhých pár desítek minut. Sportovní závisláci se budou moci vybít i v mobilní posilovnì Holmes Place. V Yellow Point zónì budou festivaloví návštìvníci sedlat nejrùznìjší stroje – od čtyřkolek, přes segway vozítka a kola. Nasednout budou moci i do helikoptéry.

Divadelní program se rozrùstá – Na stojáka doplní veselé duo – Mravenec a slon – Vedle fenomenálních hercù ze stand up show Na stojáka se do Panenského Týnce chystají i další divadelníci. Rodiny s dìtmi budou mít i letos o zábavu na letišti u Panenského Týnce postaráno. Pohádku o třech kamarádech – veverce, slonovi a mravenci, uvedou herci z Divadelní společnosti Kulich. “Mravenec, slon a veverka spolu bydlí. No, tedy bydlí… Oni se snaží, ale občas se jim moc nedaří. Slonovi je totiž všechno malé, mravenci zase velké a chudák veverka, aby je pořád usmiřovala,” popisuje divadelní spolek ve zkratce dìj představení. Co si ale mravenec se slonem počnou, když se jejich velká kamarádka veverka ztratí? “Tìm dvìma prostì nezbyde než veverku najít a zahránit,” dodávají herci. Mravenec, slon a veverka přiskotačí do MF DNES stage v závìrečném dnu festivalu, tedy v sobotu 13. 8.


Naplňte auťáky, ušetříte zlaťáky… – Open Air Festival nabádá všechny návštìvníky, aby se snažili buďto zaplnit své auto, nebo se připojili k nìkomu, kdo ještì nemá kompletní posádku. S kamarády se nejen podìlíte o náklady na beznín a parkovné na festivalu, ale především pomùžete alespoň o vous zredukovat emise skleníkových plynù při cestì na festival nebo z festivalu. Ve spolupráci se serverem www.jizdomat.cz bude možné v záložce Open Air Festival (https://www.jizdomat.cz/open-air-festival) přidat nabídku nebo poptávku na spolujízdu. Na serveru je prùmìrná denní nabídka jízd kolem tří stovek, navíc Jízdomat hlásí 99% spokojenost s řidiči, kteří spolujízdu nabízí. Ročnì projekt ušetří kolem 40 tun CO2.

Nová sleva na vstupenky – Majitelé karet MasterCard nebo Maestro se mohou tìšit na úsporu při nákupu vstupenky na Open Air Festival. 15 % ušetří všichni, kteří mají tuto kartu a budou kupovat normální nebo VIP vstupenku na nìkteré z poboček sítì TicketPro, nebo přímo na místì v den konání festivalu. Vùbec nejvýhodnìji ale vstupenku pořídí členové O2 Extra Klubu, kteří mohou využít výhody 1 + 1 vstupenka zdarma, díky níž je vyjde jeden lístek na třídenní festival v přepočtu na pouhých 545 korun. Slev na Open Air Festival je tedy vícero a vzájemnì je nelze sčítat. “Tu svou si mùžete vybrat na webu www.openairfestival.cz v sekci vstupenky, kde je vše podrobnì vysvìtleno,” vysvìtluje manažerka festivalu Marie Marková.

Open Air Festival

Zdroj: Open Air Festival
Publikoval: Redakcia GREGI.NET