One Man Show Earla Okina!

Hudobný génius a medzinárodný sex symbol Earl Okin prichádza do Bratislavy! Jeden z najpopulárnejších umelcov všetkých čias, ktorý sa kedy objavil na javisku Baby Blue Banana, prvýkrát v živote navštívi Bratislavu, aby predviedol svoju jedinečnú one-man-show. Earl je jednou zo skutočných veličín britskej hudby a komédie.

Spája svoj pravý talent svetovej úrovne pre džez a bosa-novu so súbežným talentom pre humorné piesne a vtipné bonmoty. Je nemožné opísať Earla Okina ako jeden konkrétny žáner. Nie je ozajstným komediantom stand-up komédií, ale predvádza vynikajúcu komédiu. Jeho hudobná zdatnosť je výnimočná, a tiež pokrýva množstvo hudobných štýlov. Earl Okin je proste jedinečný!

Earl je veteránom posledných 6 desaťročí hudby a komédie a mnohí z najväčších komediálnych a hudobných talentov sveta ako sú Eddie Izzard, Billy Connolly, Sacha Baron Cohen, Frank Skinner, Van Morrison a Paul McCartney ho radia k svojim osobným obľúbencom. Keď sa Beatles rozpadli a Paul McCartney formoval svoju novú skupinu Wings, bol to Earl, ktorého prizval, aby bol predskokanom na jeho prvom turné po rozpade Beatles! V 60-tych rokoch nahrával pre tú istú nahrávaciu značku ako Beatles, pričom niektoré z najväčších mien tej éry ako Cilla Black a Georgie Fame spievali Earlove piesne. Stále drží rekord za najväčší počet vystúpení v rade na festivale Edinburgh Festival Fringe, a pritom je zároveň jednou z najväčších hviezd Bossa Novy v Brazílii!

Earl Okin

Ak niekedy mal nejaký umelec schopnosť premostiť generácie a zabávať každého, tak to bol Earl Okin, ktorý mal ten jedinečný talent. Toto vystúpenie bude výkladnou skriňou Earlovho hudobného talentu a jeho skvelého humoru. Je to show, ktorú by nemal nikto premeškať!

Čo hovoria kritici o Earlovi Okinovi:
„Okin je skutočný originál; osobitá, excentrická postava na okruhu stand-up komédie ešte predtým, než vôbec tento názov existoval.“ – Chortle
„Multitalentovaný hudobný šéf.“ – Time Out
„Bezchybne hudobne komediálne predstavenia” – The Times
„Na veku nezáleží, pretože on sa páči všetkým od 17-tich až po senilitu. Tento človek je nevšedný ako spevák, skladateľ, džezový hudobník, komediant.“– The Evening News

Predpokladáme, že toto predstavenie bude mimoriadne populárne, preto vrelo odporúčame zavčasu si rezervovať miesta, aby ste predišli sklamaniu. Lístky sú len po €9 na osobu vopred alebo €10 pri vstupe. Lístky môžete zakúpiť vopred online cez www.babybluebanana.com, alebo osobne v Goblins bare na Dunajskej 29. Tí, ktorí dávajú prednosť platbe v hotovosti pri vstupe, si tiež môžu rezervovať miesta jednoducho zaslaním e-mailu na adresu: reservations@babybluebanana.com, aby sme vedeli koľko lístkov potrebujete.

Baby Blue Banana je hlavným stredoeurópskym organizátorom zábavy v anglickom jazyku, keď prináša komédiu, divadlo, živú hudbu, kvízové večery, večierky a ešte oveľa viac pre obecenstvo v tomto regióne. Teraz, vo svojom treťom roku pôsobnosti Baby Blue Banana úspešne expandovala zo svojej pôvodnej základne v Budapešti, aby sa úspešne uviedla v ďalších troch lokalitách vrátane Bratislavy.

Blue Bannana

Komediálne večery sa konajú v Bratislave najmenej raz mesačne a sú organizované v partnerskej spolupráci s Expanzia s.r.o.. Podrobnosti o akciách organizovaných Baby Blue Banana nájdete na našej webovej stránke: www.BabyBlueBanana.com. Baby Blue Banana prevádzkuje komediálne kluby v partnerskej spolupráci s Mirth Control, jedným z najväčších organizátorov komediálnych vystúpení vo Veľkej Británii, ktorý už prevádzkuje viac než 100 komediálnych klubov vo Veľkej Británii a mnoho ďalších po celom svete. V nadchádzajúcich týždňoch a mesiacoch Baby Blue Banana odštartuje v 8 ďalších európskych mestách a v roku 2012 plánuje uviesť sa v ďalších 20 mestách.

Ak chcete ďalšie informácie, alebo fotografie našich účinkujúcich vo vysokom rozlíšení, kontaktujte prosím

Ex

               

„One Man Show“ Earla Okina!

10. novembra 2011 o 20.00 hod.
Naživo v KC Dunaj, Nedbalova 3 (4. poschodie)
Lístky: cena jedného lístka 9 Euro v predpredaji, 10 Euro pri vstupe.

         

Zdroj: Expanzia
Publikoval: Redakcia GREGI.NET