Ondrix rapuje na dramáče v novinke Neruš!

Drum & Bass a Hip-hop je v dnešnej dobe už zaužívaný trend každého rappera, no vie aj prekvapiť. Nadupaný rap a hudba plná dropov je to čo vyznačuje túto pesničku.

„ONDRIX“ z kapely Dornkappel má za sebou už niekoľko projektov, albumy Introvert/Extrovert, Requiem, Švung a momentálne dáva von single.

Prvý videoklip v tomto roku na novú skladbu “Neruš” natočila Katarína Vajdová v známom Ateliéri Eloo. Čiernobiely vizuál má streetový nádych, prísne gestá, tvrdé rými, crew a breakdance, ktorý zatancoval Aďo Fagala.

“Serus serus, teraz dávame tak neruš” Mix klasického hip-hopu a drum & bassu, má tanečný vibe a vystihuje novodobý sound hip-hopu.

Nahrávalo sa v štúdiu NML v Bratislave. O hudbu a mix sa postaral už dvorný producent a dj Dominik “RE5” Kertys. Master vyčaroval Tom Lobb, v štúdiu Beyond Music v Nitre.

Vydavateľstvo Navždy Mladí týmto počinom odštartovalo šnúru nových singlov a videoklipov, takže sa fanúšikovia môžu tešiť na nových interpretov. Navždy Mladí, minulý rok vydali album popovej speváčke Andy Lou, no tento rok plánujú zaujať širšie spektrum poslucháčov.

Zdroj: TS