Olympic Trilogy Tour 2024 prichádza na Slovensko!

Viac ako 60 rokov pôsobenia a množstvo štúdiových albumov a ocenení má na svedomí česká rocková legenda Olympic. Tento rok si pre slovenských fanúšikov pripravili koncertnú šnúru v 7 mestách, kde zahrajú tie najobľúbenejšie hity.

S radosťou oznamujeme návrat legendárnej Trilógie skupiny Olympic na scénu s nezabudnuteľným koncertným turné Trilogy Tour 2024! Táto veľkolepá show sľubuje dychberúce efekty, vizuálne projekcie a samozrejme tie najlepšie skladby z kultových albumov Prázdniny na Zemi, Ulice a Laboratoř. Je to jedinečná príležitosť zažiť na vlastnej koži ucelené kúzlo týchto troch zásadných albumov, ktoré spoločne tvoria symfóniu hudobnej histórie.

Olympic TRILOGY Tour 2024 je zrejme posledná možnosť pre všetkých fanúšikov, ktorí chcú počuť, vidieť a zažiť to najlepšie z tejto ikonickej skupiny naživo. Každý koncert bude plný energie, vášne a nostalgie, prinášajúci do života najväčšie hity zo šesťdesiatročnej histórie kapely Olympic. To je Olympic TRILOGY Tour 2024!

Termíny Olympic Trilogy Tour na Slovensku:
9.8. Martin – Amfiko
19.9 Bratislava, Stars auditorium
20.9 Trnava, Mestská športová hala
21.9 Trenčín, Mestská športová hala
26.9 Levice, Mestská športová hala
27.9 Banská Bystrica, Športová hala Štiavničky
28.9 Poprad, Aréna Poprad

Buďte svedkami jedinečného spojenia minulosti a prítomnosti, ktoré prinesie Olympic TRILOGY Tour 2024. Nezmeškajte túto koncertnú udalosť roka a kúpte si svoj lístok ešte dnes! Vstupenky na túto exkluzívnu udalosť sú v predaji exkluzívne v sieti TicketLIVE.sk. Pretože naživo je to najlepšie!

Zdroj: TS