Olívia želá v novom singli Vianočná Šťastné a veselé.

Čaro snehových vločiek, rozprávkový snehuliak, sladké koláčiky a nad tým všetkým hrejivá atmosféra v kruhu rodiny. Vianoce sú však aj o snoch, a ten spevácky si Olívia plní novým singlom s názvom Vianočná.

Po prvej skladbe „Všetko sa dá“ prichádza Olívia s ďalšou pesničkou z pripravovaného debutového albumu. Počas jeho nahrávania sa nechala inšpirovať vianočnou náladou a textár Tomáš Repčiak jej ušil verše na mieru. V príbehu nechýbajú dobrodružstvá so sobmi, či škriatkami a samozrejme očakávanie najčarovnejšej noci v roku. Malá šibalka si čakanie na Vianoce užívala už počas nahrávania.

„Celé nahrávanie bolo veľmi zábavné a veľa som sa pri tom naučila. Najviac sa mi páčilo sedieť na vysokej stoličke v nahrávacom štúdiu a robiť dierky do polystyrénu, ale to sa asi zábavným zdalo len mne, mamine a pánovi producentovi už menej,“ dodala s úsmevom Olívia.

Vianoce sú najkrajšími sviatkami, a rovnako ich vníma aj Olívia. K Štedrému večeru neodmysliteľne patrí i plnenie prianí, ktoré sa v našich predstavách nazbierajú v priebehu roka. Ako priznala, jeden veľký sen si už splnila v predstihu.

_MG_1925-2

„Mojim veľkým snom bolo mať doma živé zvieratko, čo sa mi už splnilo, pretože som dostala malého zlatého psíka. Okrem toho by ma potešil aj nový snowboard, lebo už štyri roky jazdím na takom, ktorý som zdedila po mojej sesternici a knihy s nálepkami. Najkrajšie Vianoce však pre mňa sú, keď sa stretne celá naša rodina, vonku je veľa snehu, na dvore snehuliak a spolu s maminkou pečieme vianočné koláčiky,“ pokračovala Olívia.

Radostné chvíle a magické zážitky spojené s čarom Vianoc si Olívia nechce nechať iba pre seba, ale rada by sa o nich podelila s deťmi na celom svete. „Všetkým deťom prajem veľa lásky, dobrých rodičov a kamarátov, množstvo pekných zážitkov a aby sa im plnili ich sny, lebo „Všetko sa dá“, stačí len uveriť,“ pripomenula mladá speváčka.

_MG_1861

Debutový album Olívie vyjde v polovici decembra a zakúpiť si ho budete môcť na webe www.oliviamusic.sk, kde si už teraz môžete vypočuť ukážky.

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.
Foto: Marek Čecho