Olivia Rodrigo vydáva svoj dlho očakávaný album SOUR.

Iba osemnásťročná vychádzajúca americká hviezda, Olivia Rodrigo, ako speváčka a skladateľka v súčasnosti ovládla všetky svetové hitparády. Práve dnes predstavuje svoj debutový album SOUR, na ktorom sa nachádzajú jej kritikmi uznávané skladby. Multiplatinová hudobníčka vo svojich veľmi chytľavých a dynamických popových piesňach ukazuje svoj neuveriteľný talent pre zachytávanie komplikovaných emócií.

Album, na ktorého všetkých skladbách sa autorsky podieľala, stelesňuje minimalistickú, avšak hypnotizujúcu formu alt-popu, pričom každá pieseň rozpráva samostatný príbeh, stelesňuje Oliviin nezabudnuteľný a originálny hlas, a jej smelosť. Album SOUR je už teraz k dispozícii na všetkých streamovacích platformách a podľa speváčkiných slov jej značí veľkú radosť. „Teším sa z toho najviac na svete; je úžasné sledovať ako moja hudba pôsobí na ľudí a možno im pomôže, aby sa cítili menej sami,“ vraví speváčka.

ňDôvodom, prečo Olivia nazvala svoj album SOUR odôvodňuje takto: „Fascinuje ma predstava chvíle, kedy sa vzťah ochladí – ako sa z človeka, ktorého ste toľko milovali a ktorému ste vraveli všetky svoje tajomstvá, môže stať človek, ktorého nemôžete vystáť,“ vysvetľuje. Speváčka 8. januára tohto roka vydala platinový debutový singel drivers license, s ktorým odhalila svetu svoj talent a schopnosť sebavyjadrenia. Skladba sa až osem týždňov udržala na prvej priečke rebríčka Billboard Hot 100 a stala sa tak prvým singlom tohto roka, ktorý dosiahol milión globálnych streamov. Nie menej bola úspešná aj jej ďalšia skladba z albumu – deja vu, ktorá sa rovnako umiestnila v Top 10 rebríčku Billboard. V poradí tretím singlom je najnovší good 4 u, ktorý speváčka predstavila naživo počas Saturday Night Live, kde bola pozvaná ako hudobný hosť.

Olivia Rodrigo – good 4 u
STREAMINGOVÉ SLUŽBY – album
www.instagram.com/olivia.rodrigo/
www.tiktok.com/@livbedumb?
www.oliviarodrigo.com

Zdroj: TS