OLD SCHOOL BROTHERS a Barbora Švidraňová predstavujú unikátny videoklip nakrúcaný v New Yorku!

BRUISE so svojou tanečnou skupinou OLD SCHOOL BROTHERS v spolupráci so speváčkou Barborou Švidraňovou predstavujú svoj prvý autorský videoklip „I JUST CAN‘T STOP DANCING“. Svoju tanečnú novinku sa rozhodli natočiť priamo v New Yorku, kde sa zrodili ich obľúbené žánre hip hop a break dance.

„Vzhliadali sme k skupine Rock Steady Crew, ktorá bola prvou break dance skupinou na svete, ktorí spievali aj točili tanečné videoklipy. Keďže sme break dance skupina, ktorá vyrastala na hip hope a dodnes ním žijeme, tak NY bolo jednoznačné rozhodnutie.“ dodáva Bruise, líder OSB

Výnimočnosťou však nekončíme pri New Yorku, v skladbe môžeme počuť aj premiérový autorský rapový part najúspešnejšieho člena skupiny Miroslava Žilku alias BRUISA.

„Prvý impulz k rapu aj tancu bol DJ Bobo v r 1994. Vtedy som si písal jeho rapové texty, aj keď som vôbec nevedel po anglicky, čiže ako som počul, tak som si ich aj písal a následne rapoval. (smiech) Neskôr som sa angličtinu naučil a vždy som si rád len tak pre seba rapoval jeho skladby. Potom moja cesta išla tanečným smerom a ďalší vážny impulz prišiel minulý rok pri príprave televízneho čísla s našou young generation, kde som zložil krátku rap slohu. Prišli skvelé ohlasy a tak som si povedal, že zložím celý song. A podarilo sa.“ spomína Bruise

Táto unikátna pieseň bola vyprodukovaná v hudobnom žánri New Jack Swing 90´s v Littlebeat štúdiu producentmi a hudobníkmi Martinom Šrámekom a Matejom Miklošom. Vokály v refréne dopĺňa speváčka Barbora Švidraňová, ktorej hlas presne zapasoval na tento štýl hudby.

Po vizuálnej stránke tanečníci spolupracovali s režisérom Pierrom Lexisom. Jeho videoprodukcia dokonale vystihuje tanečnú a energickú atmosféru skladby. „Pierre je veľmi šikovný a talentovaný chalan. Sadli sme si hneď na prvom stretnutí. Má dobré nápady. Za kamerou je akčný a post produkciu má na vysokej úrovni.  O čom svedčí aj jeho práca nielen nášho klipu.“ dodáva Bruise

Videoklip už stihol mať aj minulý víkend svoju „živú“ premiéru v ich obľúbenom klube v Partizánskom, v ktorom skladbu chalani predstavili, odtancovali a pokrstili špeciálne vyrobenú plaketu.  Úlohu krstného otca prijal René Šurda – zakladateľ tanečnej skupiny.

Zoskupenie OLD SCHOOL BROTHERS obohatením svojich vystúpení o vlastnú hudobnú tvorbu rozhodne posunulo svoju kreatívnu latku o level vyššie. Novinku I just can’t stop dancing už zaradili do svojich vystúpení a momentálne pracujú na nových piesňach.

Nenechajte si ujsť tento jedinečný videoklip, ktorý Vás zaručene roztancuje. Skladba je dostupná na všetkých digitálnych platformách.

Instagram OLD SCHOOL BROTHERS: @old_school_brothers_official
Instagram BRUISE: @bruise_dancer

TS pripravila: Andrea Turčina, ALL ABOUT MUSIC, s. r. o.