Oficiálna David Guetta afterparty v réžii Studia 54!

Nabitý lineup rezidenty pražského afterklubu Studio 54 až do odopledních hodin za příjemných 100,- Kč + cd pro každého – to je David Guetta official afterparty by Studio 54!

V souvislosti s nejočekávanìjším brnìnským eventem letošní zimy – vystoupením Davida Guetty na brnìnském výstavišti, se mùžete tìšit na oficiální afterparty, kterou bude mít opìt v režii přední domácí afterklub Studio 54.

Oficiální afterparty startuje již ve 4 hodiny a za mixážním pultem se všem návštìvníkùm představí Enrico, který mimo prestižních domácích akcí stále častìji vystupuje také v zahraničí. Za zmínku rozhodnì stojí vyhlášený svìtový klub Amnesia na Ibize nebo exotická Kostarika či Panama. Kromì nìj svým energickým setem pobaví party people také Ronny – rezident putovního celosvìtovì úspìšného eventu White party, dj Peet, dvojice Subgate & Finidi a rezident zlínského Music Landu – Milhaus.

Jak jsme již zmínili oficialní afterparty odstartuje již ve 4 hodiny ráno v nedalekém klubu Faval Music Circus (Křížkovského 22, Brno), který je od brnìnského Výstavištì vzdálen jen nìkolik stovek metrù, kde budou moci všichni návštìvníci nasát jedinečnou atmosféru tohoto předního domácího afterklubu!

Od haly brnìnského výstavištì budou všichni party people, kteří budou mít chuť pokračovat, navádìni navigací a kompletní informace dostanou také prostřednictvím Studio 54 hostesek.

Kompletní informace naleznete na www.studio54.cz a www.faval.cz.

Faval Music Circus
17.12.2011
start: 04:00
vstup 100,- Kč
Enrico, Ronny, Peet, Subgate, Finidi a Milhaus

Studio54

Zdroj: Studio54
Publikoval: Redakcia GREGI.NET