Obľúbené abonentné balíčky SND, ale aj novinky opäť v predaji!

SND si opäť pre všetkých milovníkov kvalitného umenia pripravilo pestrú ponuku obľúbených abonentných balíčkov. Každoročne sa snažíme vytvoriť atraktívne a zaujímavé balíčky, ale tento rok sme si pripravili niečo naozaj výnimočné!

Máte radi čokoládu? S orieškami, horkú či s ovocím? Alebo uprednostňujete zeleninu? Každý z nás sa obklopuje tým, čo má rád a čo sa mu páči. A preto sme sa rozhodli ponúknuť Vám exkluzívny balíček To, čo mám rád. V rámci neho si môžete zvoliť predstavenia z našej produkcie podľa vlastného výberu.

Balíčky ako napríklad Novinky činohry, Komediálny balíček, Premiéry opery a baletu, Verdi či Rozprávkové tajomstvá zaznamenali minulý rok medzi divákmi najväčší ohlas, a preto sme ich zaradili do našej ponuky aj tento rok. Okrem toho vraciame späť do ponuky obľúbený balíček Vyrobené na Slovensku s najžiadanejšími titulmi z dielne slovenských tvorcov.

abonentka-2016-smartemailing-540x270

Pestrý kolorit našej ponuky dopĺňa nový balíček venovaný operám W.A. Mozarta,či abonentka s výstižným pomenovaním Antitotal. Svoje miesto si medzi sériami našli aj produkcie Modrého salónu s balíčkami Poézia v Modrom či Kontroverzný salón. Veru, je z čoho vyberať!

POZOR, PREDAJ TRVÁ LEN DO 31. 7. 2016!

Abonentky si môžete kúpiť v našej pokladnici počas pracovných dní od 8.00 do 16.00 hod. od 2. mája do 31. júla 2016 v novej budove SND na Pribinovej 17.
Pokiaľ uprednostňujete rezerváciu, sme Vám k dispozícii na telefónnom čísle +421 2 204 72 296 alebo na adrese abonentky@snd.sk.
Zdroj: SND