O „Festík“ je obrovský záujem, prvá vlna lístkov sa vypredala extrémne rýchlo!

Udalosťou roka 2018 v oblasti zábavy pre deti bude bezpochyby festival „Festík“. O toto multižánrové podujatie, ktoré na jednom mieste združí najpopulárnejších umelcov z oblasti tvorby pre deti, je obrovský záujem.

Prvá vlna lístkov sa vypredala v rekordne krátkom čase. Miro Jaroš, Smejko a Tanculienka, Paci Pac, Baby Band a mnohí ďalší umelci si už teraz pripravujú špeciálny program, ktorý predvedú na otvorenom priestranstve Incheba Evency Parku 26-ho a 27-ho mája. „Festík“ má ambíciu byť zaujímavý aj pre tínedžerov a rodičov. Jeho súčasťou totiž budú rôzne atrakcie a tiež  diskusie na aktuálne témy súvisiace s rodičovstvom.

Rok 2018 prinesie niekoľko noviniek, medzi nimi aj unikátny multižánrový festival „Festík“. Ukázalo sa, že organizátori dobre odhadli, čo rodičom v Bratislave chýba. O toto podujatie je totiž obrovský záujem.

„Prvá vlna lístkov sa vypredala za rekordne krátky čas. Čakali sme, že o „Festík“ bude záujem, ale takýto ošiaľ prekvapil aj nás samotných. Zdá sa, že nielen my pociťujeme deficit podujatí, ktoré na jednom mieste združia najpopulárnejších umelcov tvoriacich pre deti. Mať spolu k dispozícii Mira Jaroša, Paci Pac, Smejka a Tanculienku, Baby Band a ďalších je pre najmenšie deti skutočne neodolateľná ponuka,“ vraví ambasádorka „Festíka“ Katarína Šebestová z organizátorskej agentúry Evency.

Maskotom festivalu je veselý psík „Festík“, ktorý sa v predvianočnom čase objavil na viacerých podujatiach vrátane krstu nového CD „Paci Pac deťom“.

„Deti „Festíka“ milujú, čo nás veľmi teší. A teší nás aj to, že sa nám program festivalu stále rozrastá a môžeme na sto percent povedať, že návštevníci sa naozaj majú na čo tešiť. A nielen malé deti si prídu na svoje. Atraktívny program pripravujeme aj pre tínedžerov, podrobnosti však budeme prezrádzať postupne v ďalších týždňoch,“ dodáva Katarína Šebestová.

 „Festík“ chce byť jedinečným podujatím obrovských rozmerov. Jeho súčasťou budú aj odborné diskusie na rôzne témy súvisiace s rodičovstvom. Nezanedbateľný je aj jeho charitatívny a environmentálny rozmer.

„Našim cieľom je pripraviť niečo naozaj nezabudnuteľné. Chceme, aby si z tohto rodinného víkendu všetci odniesli kopec zážitkov, ale aj informácií o všetkom, čo ich zaujíma,“ uzatvára ambasádorka „Festíka“ Katarína Šebestová z Evency.

„Festík“ bude na otvorenom priestranstve v areáli Incheba Evency Parku 26-ho a 27-ho mája 2018. Lístky naň sa dajú kúpiť v sieti Predpredaj.sk: https://bit.ly/Festik-Predpredaj-PR

Zdroj: TS