Nudance Open Air Boat Party – Save the vinyl!

Leto sa nám príjemne rozbieha, niektorým začali letné prázdniny, iní riešia klimatizovaný a ďalší job v tridsaťstupňových horúčavách, chystáme sa na dovolenky, výlety, stanovačky a chatovačky. Najteplejšie letné obdobie prináša desiatky kvalitných akcií, festivalov, open airov , žúrov, pouličnej kultúry či klubových párty. Všetci sa preto cítime pohodovejšie a spokojnejšie ☺ Slnko a leto dodáva energiu a radosť.

Nudance Music pre vás pripravuje viacero zaujímavých hudobných momentov, ktoré môžete zažiť na akciách v júly, auguste a septembri. Na sobotu 16teho júla pre vás pripravujeme zaujímavú dvoj stageovú párty na lodi Nudance Open Air. Akcia s podtitulom “Save the vinyl” bude oslavou a veľkou podporou djingu z vinylov. Tento klasický spôsob hrania mnohí dji ako aj my milujeme a preto všetci dji, ktorí na tejto akcii vystúpia odohrajú svoje dnb/dubstep sety čisto z vinylov (organická zlúčenina, radikál teoreticky odvodený od etylénu odňatím atómu vodíka. Zdroj Wikipedia.org).

Nenechajte si újsť kvalitnú broken beats párty na lodi. Kapacita je obmedzená preto odporúčame rezervovať lístky emailom. Tešíme sa spolu s vami ☺ Nudance crew.

drum & bass stage (indoor) (oldschool, jungle, liquid, jump up, dancefloor, neurofunk, hardstep, techstep)
Cenco & Dykman
Streetroll
Lady Su
Lsdee
D-High
Ero Drummer
Knight & Ramirez
M-cee
Stew_Pitt

dubstep/bass/drumstep/dub/grime/reggae stage (outdoor – open air)
Miretz
Dubshoock
Robx
Hedgehog & Laidback Fellaz
Natty Youth (Skandy)
Drshk
Shakesbeer
Chainsaw

2x masívny zvuk, piesočná terasa na tancovanie, slušná security, akciové drinky, pohodová atmosféra, štartujeme o 16.00, vstup od 18+

listky na brane do 20hod 4 eur, po 20hod 5 eur, po 23hod 6 eur
rezervacie emailom na openair@nudance.sk (200x)
www.pltkaba.sk
www.nudance.sk
https://www.facebook.com/event.php?eid=209305282441359

Nudance open air

Zdroj: NuDance
Publikoval: Redakcia GREGI.NET