Nudance Music oslavuje štvrté narodeniny v Subclube 28.9.2012!

Úspešnú slovenskú crew Nudance založili v roku 2008 Fatsound  a Le Flouriste v Poprade. V klube Rock Fabric hosťovali spolu s takými menami slovenskej a českej D&B scény  ako napríklad IM Cyber, B-Complex, Neonlight, Audio, L Plus, Bifidus Aktiff, KPK, Soundphreakers, Exorcist, Lixx, Gabanna, Brooklyn a mnohými ďalšími.

V rokoch 2009 a 2010 pripravili šesticu akcií XXL v klube Piano v Trenčíne, kde vystúpili svetoznámi producenti ako Noisia, Counterstrike, Brainfuzz, Kenei, Body & Soul, Inside Info, Exorcist, The Square, Maztek, Ill Skillz, Erb n dub, Aeph a taktiež nechýbali ani  B-Complex, IM Cyber,  Soundhphreakers a ďalší. Nanešťastie Chase & Status a Utopia v tomto období na Slovensko nepricestovali.

V roku 2009 rozbehli kvalitné drum and bass a dubstep eventy v najznámejšom alternatívnom slovenskom klube Subclub v Bratislave. Počas štyroch rokov prezentovali publiku okrem slovenských, českých, rakúskych, poľských a maďarských hostí aj producentov Rockwell, Nymfo, Task Horizon, Clarity, Verbal, Giocator, xKore, Nicksn, Bulldogs live, Vodex, Brainpain či Tommy Lexxus na žúrkach Dubflex a Drumshock.

Na akciách Radio_FM Nudance, ktoré sa konali v klube MMC Bratislava v roku 2012 vystúpili zvučné mená svetovej scény ako TC, Shockone, Counterstrike, Cooh, Skeptical & MC Fokus, Xilent a The Panacea.

V septembri 2012 urobili odvážny krok a pripravili prvú slovenskú a súčasne najväčšiu klubovú dubstep párty UKF, ktorú headlinenoval svetový top producent a showman Borgore. A že to bola párty ako sa patrí, všetci zúčastnení potvrdia :) Veríme, že aj novembrová, februárová a ďalšie UKF show prispejú k obohateniu elektroniky na Slovensku a prinesú čerstvú hudobnú krv slovenskému publiku.

Na október 13teho pripravujú najtvrdšiu párty Therapy Session v Subclube kde vystúpia aj Switch Technique, Peter Kurten, Hanzall či Inhuman Terror.

September je mesiac kedy Nudance Music oslavuje narodeniny a v roku 2012 sú to narodeniny číslo 4. Pozývame Vás do Subclubu v posledný septembrový piatok, bude to stáť za to :)  Tešíme sa na všetkých.LINE UP:

THE FUNKTION aka MOB TACTICS (UK)
/Critical, Tactical, Run Dnb, Proximity/
https://soundcloud.com/thefunktion
https://soundcloud.com/mob-tactics
https://soundcloud.com/thefunktion/the-funktion-sub-side-promo

SONICBLAST (Portugal)
https://www.youtube.com/watch?v=8eQ57x_Okhk
https://www.facebook.com/sonicblastofficial

FATSOUND aka DUBSHOOCK
D-HIGH
ROBX
M-CEE
BERCOX

Štartujeme o 22hod a na bráne zaplatíte počas celej noci iba 5 eur.

Zdroj: Nudance