NU:DANCE & METHLAB w. Mefjus, Billain, Signs.

V sobotu 20. februára sa brány klubu MMC na Karpatskej rozletia, aby sme spolu privítali neurofunkovú DJskú úderku, ktorej poslaním nebude žiadna blitz párty. Práve naopak, o mohutný rave sa postarajú a za mix pult sa postavia zvučné mená súčasnej dnb scény.

Po dlhšej pauze sa môžete tešiť na rakúsky talizman aka Mefjusa, ktorý svojou „suicide bassline“ odpáli dekle všetkým raverom. Pulzujúcu vlnu mohutného bassu  nezastaví ani bosniansky experimentátor Billain, ktorý spolu s francúzskym triom  Signs zastúpia značku MethLab. Na svoje si prídu aj milovníci zvuku labelov Eatbrain či Critical. O slovenský support sa postarajú chalani Dualscript, Ero Drummer a bomby na vaše hlavy zhodia aj Fatsound a Meth. Čaká nás masívny príliv energie a  noc nabitá tým najlepším drum and bassom.

MEFJUS alebo aj „rakúska elektráreň“, ako ho radi označujú médiá, sa momentálne môže pochváliť celosvetovým uznaním. Ochrannou známkou tohto 28-ročného lámača (nielen) ženských sŕdc je zúrivý techstyle. Ním prilieva oheň do drum and bassovej paľby, čo ho zaslúžene vynieslo  na jedno z popredných miest v rámci DJskej dnb komunity. Jeho prvotina ‘Far Too Close / Distantia’ vyšla v roku 2012 na značke Neosignal pod patronátom Phace a Misanthropa.

Notoricky známym sa stal až po roku 2013, kedy vyšiel jeho lebky trieštiaci neurofunkový banger Mythos, ktorý vyprodukoval spolu s InsideInfo.  Následne sa upísal labelu  Critical music. Tento futuristický super producent sa svojimi bezchybnými  a srdce zastavujúcimi setmi zaraďuje medzi tých, ktorých treba naozaj zažiť na vlastné uši na veľkom soundsystéme.

V Bratislave určite nevynechá  tracky z EP Emulation, najnovšieho Blitz alebo staršie spolupráce s Insideinfo, Icicle či Emperorom.

FACEBOOK UDALOST https://www.facebook.com/events/916785841770201
VSTUPENKY  https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=21857

nudance methlab

Zdroj: NU:DANCE