Nucleon: Line up!

Tak a je tu ten deň, na ktorý mnohí z vás čakali. Dlhší čas avizovaný dátum a to 21.10.2011 je tu a s ním aj informácie, ktoré sú určite veľmi potrebné. Podstatné je uviesť, že akcia zostáva stále v tom istom klube len s pozmeneným názvom a to Fiesta (byvalý Oceán).

Okrem toho dúfame, že návštevníkov príjemne prekvapí a poteší aj zmena, ktorá prebehla v interiéri, takže sa máte na čo tešiť ☺ Nezmeneným ostáva čas otvorenia clubu a to od 21 hodiny, kedy začína už aj prvé vystúpenie dja. V klube bude zabezpečená bezpečnostná služba, ktorá slúži na ochranu návštevníkov a samotného klubu. Je zakázané vnášať akékoľvek predmety ohrozujúce bezpečnosť alebo zdravie účastníkov, či personálu celej akcie. Vstupné na akciu je len 4€, pričom obdržíte identifikačný náramok.

Osoby, neoznačené týmto náramkom alebo ohrozujúce iné osoby, či díleri drog, psychotropných látok budú vyvedené z klubu. Parkovacích miest pre osobné autá je neobmedzený, čiže je ich viac než dosť. Parkovať sa dá po celej dåžke ulice, kde sa klub nachádza. Čo sa týka akreditácií budú sa vybavovať pri vstupe po preukázaní OP.


Po týchto základných informáciách je na rade uviesť časový harmonogram večera:
21:00-22:00 PAGO
22:00-23:30 ANFREE & TANYA
23:30-01:00 BOSS
01:00-02:30 LADIDA
02:30-04:00 DAVID HANC
04:00-05:00 PANKY

Veríme, že sa opäť po dlhej dobe všetci stretneme a poriadne to roztočíme prinajmenšom ako za starých dobrých čias. Tešíme sa na vás a prajeme príjemnú zábavu.

Nucleon

Zdroj: Nucleon
Publikoval: Redakcia GREGI.NET