Nu Spirit víkend: [mie] with Tony Lionni / Electrify Your Mind with Wolfgang Flür!

Víkendová akcia* pre “early birds” stále pokračuje. Happy Hour s polovičnými cenami platí štandardne do 11tej. Ak prídete do klubu pred desiatou, máte vstup úplne zadarmo!

V piatok uvádzame našu klasickú klubovku mie, hrá sa na oboch flooroch a hosťom je DJ Tony Lionni, aktívny na labeloch Freerange, Madhouse records, Defected records, Ostgut-ton, Versatile, Mule Musique a Wave Music. Tony je v súčasnosti rezidentom v Berlíne, no pamätá ešte na legendárne parties v Machesterskej Haciende.

MIE

V sobotu sa do Nu Spirit klubu chystá so svojim DJ setom ikona elektronickej hudby. Wolfgang Flûr pôsobil v kapele Kraftwerk počas ich najúspešnejšieho obdobia (1973-1987), bol pri všetkých zásadných hitoch a úspechoch skupiny (piesne Autobahn, Trans-Europa Express, Die Roboter, Das Model.

Electrify your Mind

* Každý víkendový deň máme všetko za polovičné ceny (neplatí pre naše štandardné akciové drinky Borovička Spišská, Jelinek – malina, hruška, čerešňa, marhuľa, Vodka Smirnoff a Stolichnaya, pivo Staroprameň 12° 0,5l a všetky tabakové výrobky). K tomu pridávame možnosť užiť si náš skvelý program úplne zadarmo, a tak každý piatok a sobotu ponúkame voľné vstupy pre hostí, ktorí k nám prídu pred desiatou. Počet voľných vstupov môže byť limitovaný, dozviete sa o tom včas na našej webovej či facebookovej stránke. S týmto druhom vstupu môžete v klube zostať zadarmo až do záverečnej, ale ak chcete počas akcie vychádzať von, musíte vyčkať aspoň do 11tej a potom si ho vymeniť za permanentný vstup. Naša security vám rada k tomu dá podrobné inštrukcie.

Zdroj: Nu Spirit
Publikoval: Redakcia GREGI.NET