Nu Spirit víkend: Marbert Rocel – electro swing naživo a nu-sound na Moov to Amsterdam!

Naša víkendová akcia pre “early birds” pokračuje. Keďže v piatok aj v sobotu máme silných headlinerov, počet voľných vstupov bude limitovaný. Happy Hour s polovičnými cenami však platí štandardne do 11tej.

Na piatkový koncert Marbert Rocel má voľný vstup prvých 15 z vás, a to isté platí pre prvých 30 v sobotu na Moov to Amsterdam. Dobrý žúr sa totiž môže začať hlboko pred polnocou, aj preto sa naši DJi za mixpult postavia už v momente, keď sa o ôsmej otvoria klubové dvere. Nezmeškajte možnosť dať si naše víkendy naozaj naplno.

16.3. 2012 piatok
MARBERT ROCEL live (Compost rec./DE)
DJs Diome (Vivacity.cz), Magálová (Nuspirit.sk)

Marbert Rocel

Čakanie na nový termín Parova Stelara si spríjemníme veľmi podobnou kapelkou Marbert Rocel. Electro-funková úderk z Weimaru vydáva na značke Compost Records a o pár dní jej vychádza nový album. Marbert Rocel má so Stelarom spoločných hneď niekoľko vecí – saxofón, speváčku s podobným hlasovým prejavom, ale hlavne záľubu v mixovaní jazzu a funku s elektronickou tanečnou hudbou. Slovenskú premiéru Marbert Rocel, ktorá sa odohrá v polke marca v bratislavskom Nu Spirite, by si nemali ujsť ani priaznivci Mr. Scruffa, Quantica či Belleruche. Marbert Rocel práve dokončujú nový album a Bratislava bude jedným z prvých miest, ktoré ho zhliadnu naživo.

Predpredaj:
iba cez internet na stránke www.orepole.sk
-momentálne je v predaji 100 lístkov za 12 eur
-po ich vypredaní sa cena zvýši na 14 eur
-na mieste bude vstupné 16 eur

17.3. 2012 sobota
MOOV to Amsterdam
Nu Spirit Club
Kramphaft (Rwina Records/NL), Jameszoo (Kindred Spirits/NL)
Pauser (Oooh!/CZ), Jimmy Pé (Gergaz/SK), Stratasoul (Moov/SK)

Po ostrovnom vydaní s hosťami z Glasgowa sa MOOV presúva cez Lamanšský prieliv spať na kontinent – predstaví dvoch reprezentantov bohatej histórie tanečnej hudby z Holandska.

Moov to Amsterdam

Kramphaftovi sa minulý rok podarilo preraziť vďaka EP na Amsterdamskom Rwina records so zvukom niekde na pomedzí hip-hopu, juke a dubstepu, v Bratislave budeme okrem jeho vlastnej produkcie počuť tracky spriaznených duší ako Kuedo a Om Unit. O mladom producentovi Jameszoo budeme ešte len počuť – jeho domovským vydavateľstvom je Kindred Spirits (“Blue Note” Amsterdamu), kde sa jazz a soul spolčuje s hip-hopom a post-dilla beatmi. Koncom februára tu vychádza jeho prvé EP, ktoré budeme mať v Nu Spirit Clube možnosť počuť medzi prvými.

Z neďalekého Olomouca príde Pauser, boogie/funk/soul crate digger a po DTonatovi ďalšia spojka z tamojšieho “wonky” podhubia. Z Moravského Svätého Jána pochádza Jimmy Pé z netlabelu Gergaz, vďaka ktorému sa jeho tvorba dostáva aj do foldrov DJov z medzinárodnej beatovej scény.

Zdroj: Nu Spirit
Publikoval: Redakcia GREGI.NET