Nový tanečný večierok burningNight na Flédě!

Burning uvádí novou sérii večírků připravenou přímo pro klub Fléda. Oproti letnímu festivalu burningBEATS došlo ke zúžení specifikace dramaturgie na house music v její pestrosti a rozmanitosti. Postarají se o to zkušení českoslovenští DJs i nová jména ze zahraničí. Taneční atmosféru vždy okoření bohémská půlnoční performance.

Cílová skupina je komunita vyzrálejších fanoušků house music a techna, která zažila legendární éru tanečních parties na přelomu tisíciletí a která v dnešním klubovém programu již těžce nachází příležitosti k nočnímu vyžití. I proto byla za termín party zvolena uvolněnější sobota než hektický pátek.

Na prvním díle burningNight 22. září zařídí zábavu a tanec až do rána rezidentní DJs dMIT.RY (Neo Violence), Fedor (Dance Exxtravaganza, Evropa 2) a organizátor akce pod pseudonymem burningDJ. Polský headliner Zeppy Zep je mladý objev a talent z Krakova, který si v loňském roce si zahrál např. i na New Yorském festivalu Unsound a letos se zúčastnil Red Bull Academy Bass Campu ve Varšavě. Znát jej můžete také z labelu Top Billin a jejich výběrových kompilací PL Funky. Jeho vystoupení na burningNight bude první a jediné v ČR.

Půlnoční bohémská poledance performance se bude točit kolem tyče a postará se o ni Janix – lektorka z Pole Decadance Studia, jež vyhrála PoleDance Battle na letní burningBEATS GALLERY pARTy v konkurenci dalších brněnských lektorek tohoto vzrušujícího tance.

Více informací o účinkujících na:
facebook.com/zep.zeppy
a soundcloud.com/zeppyzep
facebook.com/dj.dmit.ry

idj.cz/fedor/

mixcloud.com/burningboy/

facebook.com/decadancestudio?ref=ts
a decadancebrno.cz/

burningNight
klub Fléda, Štefánikova 24, Brno
Datum:
22. 9. 2012
Start:
20:00 hod.
Vstupné:
60 Kč

Zdroj: Fléda