Nový „revolučný“ videoklip kapely Wadda.

Žilinská kapela WADDA zverejnila nový videoklipe k piesni Nahlas ako sa dá (Prišiel čas!), v ktorom sa vyjadrujú k situácii na Slovensku. 

Celý videoklip v sebe nesie revolučnú myšlienku, pričom sa snažia členovia kapely vyjadriť svoj názor  na súčasný systém. „Snažili sme sa vyjadriť naše pocity a myšlienky nad niektorými situáciami, ktoré sa dejú v našom okolí. Taktiež týmto spôsobom vyjadriť podporu skupinám aktivistov, ktorí sa snažia o zmenu. “ uviedol spevák mopy.

V klipe kapela okrem predvídania negatívnej budúcnosti zobrazuje aj videá z protestov a naráža  na mnohé známe udalosti ako napr. Gorila alebo žilinské hranoly. Pieseň je prvým singlom z pripravovanej série singlov, ktoré skupina plánuje postupne zverejňovať počas celého roka 2014.

Wadda

Kapela WADDA vznikla v roku 2005 v Žiline. Na scéne debutovala v roku 2009 albumom „Včera deň sa zrazu zbláznil“ a v roku 2012 pridala aj svoj druhý štúdiový album „Len raz“. V súčasnosti kapela funguje v trojčlennej zostave Miroslav „mopy“Benčo (spev,gitara), Jakub „kubo“ Dostálek (basa, klávesy) a Emil „eshus“ Šustek (bicie nástroje).

Zdroj: Wadda