Nový release od PhaTGuyZ na Soluble Recordings!

Ešte koncom minulého roku ste mohli zaregistrovať nejaký ten šum okolo Portugalského  producentského  dua ktoré tvoria Daniel Tavares a João Sanhudo aka PhaTGuyZ. Títo v novembri vydali na Slovenskom labeli Soluble Recordings svoj debutový singel “This Side Up”, ktorý si získal podporu od mnohých zvučných mien  na poli underground house music  a teraz sa k nám vracajú späť  s  ich novým trackom “Let’s Ride”.

Tieto Porutgalské talenty s vždy pozitívnym prístupom a závideniahodnými technickými a hudobnými zručnosťami, vedia presne čo majú robiť so svojimi mašinkami, gombíkmi a knoflíkmi na to aby vyprodukovali pecku ktorou nepochybne „Let’s Ride” je.  O remix tohto tracku sa postaral majiteľ labelu Bollo a release podporili mená ako Da Funk, DJ Jevne, Francesco Pico, Franco Bianco, Gare Mat K, Joan Ribas, Tom Pooks, Nick & Danny Chatelain, Jay West.

Bollov djský mix pozostávajúci prevažne z jeho vlastnej produkcie a trackov z labelu si môžete najbližšie vypočuť naživo vo štvrtok 29. Septembra na akcii Soluble Sessions v Bratislavskom NuSpirit Clube na Šafárikovom námestí.  Okrem Bolla na akcii zahrajú dji Kristoff /Soluble Rec, Shifter/ Nuspirit.sk a house groovy bude na trúbke doprevádzať  Remo.

Soluble
Soluble

Soluble Sessions Facebook Event:
https://www.facebook.com/event.php?eid=189171957820451

Soluble

Zdroj: Soluble
Publikoval: Redakcia GREGI.NET