Nový letný hit Show how Mad U Ar už má 100 000 videní.

Nový videoklip skupiny MADUAR, vytvorený v spolupráci s hviezdami 90. rokov – Captain Jack, Rednex, Twenty 4 Seven (ft. Nance) – top producentom v Čechách a na Slovensku Robertom Burianom a mladým talentovaným DJ-om a raperom s umeleckým menom Nicotini, dosiahol za 2 týždne métu 100 000 videní na YouTube kanáli skupiny.

Chytľavá pesnička s výborným videom, podporovaným jednoduchou choreografiou, unikátnym posolstvom a hviezdnym osadenstvom je predurčená stať sa hitom leta 2023! O to viac, že má za sebou mimoriadnu silu, ktorú vďaka tejto zostave tvorí dohromady 39 diamantových, platinových a zlatých platní, cez pol miliardy videní na YouTube, 4.5 milióna poslucháčov mesačne na Spotify a viac ako 70 miliónov predaných platní.

Zaujímavosťou je fakt, že celý tento projekt je výsledkom veľkého sna skupiny MADUAR.

Viac nám o tom prezradil Juraj Matyinko:

“V roku 2023 sme sa rozhodli priniesť pozitívne vibrácie do života a plniť si svoje sny. A keďže na ich plnenie musíte byť často nielen odhodlaný, ale tak trochu aj bláznivý, rozhodli sme sa využiť slovnú hračku spojenú s našim názvom – MADUAR sa totiž v angličtine dá prečítať aj ako MAD YOU ARE (si bláznivý) – a vytvoriť slogan a hashtag #ShowHowMadUAr na podporu tejto aktivity.“

„S touto filozofiou chceme pozitívne vplývať nielen na svojich fanúšikov, ale aj na ľudí okolo seba a podporiť ich pri plnení svojich snov a viesť ich k tomu, aby šli za svojím cieľom bez zbytočných pochybností. Lebo to najhoršie, čo sa môže stať, je ani to neskúsiť.“, doplnil jeho starší brat Ladislav.

A obidvaja idú v tomto smere už od začiatku roku 2023 príkladom. Majú za sebou úspešné koncertné turné po Slovensku so sprievodnou kapelou, vynovili si vozový park o dve vysnívané SUV, a aj aktuálny nový hit je dôkazom toho, že sny sa môžu splniť.

A o tom, že sa novému singlu darí, svedčí aj výborné pôsobenie v poslucháčskej hitparáde jedného z najpočúvanejších českých rádií – Kissparáde rádia Kiss, ako aj fantastické prijatie skladby mladým publikom v rámci DJ-setu Nicotiniho v Banskej Bystrici. Takéto spontánne ohlasy mali naposledy také maduarske megahity ako Do it, či Hafanana.

Preto neváhajte a plňte si svoje sny, tak ako vás k tomu vyzývajú MADUAR, Captain Jack, Rednex, Twenty 4 Seven, Nicotini a Robert Burian so sloganom #ShowHowMadUAr.

A aký je ďalší sen bratov Matyinkovcov? Vypredať na jeseň Národné tenisové centrum v Bratislave so svojím špeciálnym megakoncertom s názvom ako inak – SHOW How Mad U Ar – a to 22.9.2023. Vstupenky sú už v predaji.

Zdroj: TS