Nový album rapera Separa „Pancier“ je po pár týždňoch na vrchole československého rapového rebríčku, predstaví ho na pripravovanom turné!

Ťažké detstvo,  búrlivá mladosť, či rodičovstvo, boli životnými skúškami jedného z najúspešnejších umelcov na československej rapovej scéne – Separa. Na novom albume s názvom „Pancier“ sa vyspovedal z ťažkých životných situácií. Nahral ho rekordne rýchlo – za tri mesiace. Mladý hudobník a manžel speváčky Tiny, albumom ponúka hlbokú intímnu výpoveď. Silné témy, na ktoré jeho fanúšikovia čakali, majú obrovský úspech. „Pancier“ je po pár týždňoch od vydania niekoľko-platinový! Separ ho predstaví na turné, ktoré štartuje už 30. septembra!

Jeden zo špičkových hip-hopových umelcov na česko-slovenskej hudobnej scéne, Separ, vydal dlho očakávaný album. Rapuje na ňom o náročných životných skúškach, ktorým musel čeliť.

„Mal som ťažké detstvo. Neskôr, v pubertálnom veku, som bol dosť nezodpovedný, rozlietaný, veľa som pil, bil som sa. Bol som všelijaký a začal som si tie veci uvedomovať až po určitých životných fackách. Po čase som si osvojil malé dieťa, ktoré mám veľmi rád a mám s ním vybudovaný výborný vzťah. Po všetkých týchto životných etapách sa mi narodila vlastná dcéra, vďaka ktorej som si uvedomil skutočné hodnoty v živote a stal sa tak otcom na plný úväzok. Skočil som rovnými nohami do otcovstva z raperského prostredia, čo nie je úplná sranda, a zvládol som to,“ vraví Michael „Separ“ Kmeť.

Na albume je 17 piesní so silnými výpoveďami a je mimoriadne úspešný. Fanúšikovia naň síce čakali dlho, no samotný album nahral Separ za rekordne krátky čas.

„Od vydania posledného albumu som v sebe nazbieral toľko tém, že tento album som napísal za tri mesiace. Je to úplná rarita, väčšina raperov píše album rok až dva, niektorí aj sedem! Pokiaľ ide o texty a rap, robil som ich sám. Na albume hosťuje špička česko-slovenského rapu – Rytmus, Majk Spirit, Ektor, Kali a ďalší, ktorí budú s aj  súčasťou mojej pripravovanej Pancier tour. Celé to mal pod zvukárskou taktovkou Matej Straka, výborný umelec a človek, s ktorým som si dokonale rozumel,“ dodáva Separ.

Nový album si fanúšikovia mladého hudobníka vypočujú naživo na jeho Separ – Pancier Tour 2017.

„Turné bude prierezom mojej doterajšej tvorby, no najviac pesničiek zahrám z nového albumu,“ uzatvára Separ.

Michael Kmeť, známy pod umeleckým menom Separ alebo Monsignor Separ, je jeden z najpriamočiarejších raperov. Na hudobnej scéne je aktívny od roku 2001, začínal v skupine 2kusy, ktorá mala pôvodne reprezentovať bratislavskú mestskú časť Dúbravku. Po viacerých zoskupeniach sa Separ rozhodol dostať na sólovú dráhu, keď v roku 2012 vydal debutový album Buldozér. V marci 2014 vyšiel jeho druhý sólo album s názvom Pirát. Pancier je jeho pilotným tretím sólovým projektom. Jedinečnosťou tohto albumu je jeho charitatívny odkaz. Časť penazí z albumu a turné sa Separ rozhodol darovať na záchranu takmer vyhynutého druhu korytnačky s názvom Slonia. Lístky na Separ – Pancier Tour 2017 sa dajú zakúpiť tu: https://www.ticketportal.sk/Event/SEPAR_Pancier_Tour_2017

SEPAR – Pancier Tour 2017
30.9. Denoche Klub, Hradec Králové
6.10. Piano Club, Trenčín
7.10. Irish Pub, Nové Zámky
14.10. Encore Club, Prešov
21.10. Radost Club, Brno
28.10. Ministry of Fun, Banská Bystrica
31.10. Relax party club, Trnava
11.11. Hala Tatran, Ostrava
17.11. Sasazu, Praha
25.11. HANT ARÉNA BRATISLAVA (ŠH Pasienky)
1.12. JN Club, Prievidza

Zdroj: TS