Nový album Madonny vychádza už dnes!

Americká kráľovná popu Madonna je konečne naspäť! Jedna z najúspešnejších speváčok posledných troch dekád, autorka desiatok obrovských hitov a majiteľka ôsmich prestížnych cien Grammy vydáva svoj dlho očakávaný štúdiový album. Album Rebel Heart, digitálne aj fyzicky, vychádza dnes, teda 6. marca!

Madonna, bohužiaľ, nemala práve najšťastnejší koniec minulého roka. Na verejnosť unikli nedokončené verzie niekoľkých songov z jej nového albumu, na čo speváčka na Štedrý deň zareagovala tak, že všetkým, ktorí si jej nový album digitálne predobjednali, venovala k okamžitému stiahnutiu šesť svojich nových piesní. To je však len malá časť z toho, čo jej nový album Rebel Heart ponúka!

Základná verzia jej v poradí trinásteho štúdiového albumu bude obsahovať celkom štrnásť piesní, milovníci deluxe edícií si tiež prídu na svoje, nakoľko v deluxe edícii dostanú päť bonusových skladieb navyše, a v superdeluxe edícii dokonca ešte ďalších šesť songov (z nich štyri sú doposiaľ nevydané a dva remixy)! Madonna na novom albume spolupracovala s ostrieľaným tímom, a tak medzi producentmi najdeme napríklad Dipla, Kanye Westa, Aviciiho, DJ Dahiho, Ryana Teddera z OneRepublic, či Toby Gada.

Rebel Heart preskúmava dve dosť odlišné stránky mojej osobnosti- rebelujúceho odpadlíka a romantickú stránku môjho ja,“ uviedla nedávno Madonna pre Billboard a dodala, že svoj nový album nahrávala striedavo v Londýne, New Yorku a Los Angeles. Zaujímavý je v tejto súvislosti aj počet hosťov, ktorých na novom albume budeme môcť tiež počuť. Okrem Kanye Westa a Nicki Minaj, ktorých účasť bola potvrdená už dávnejšie, sú to napríklad aj rapperi Nas a Chance The Rapper , či legendárny boxér Mike Tyson

Aktuálne svoj nový album, ktorý je nepochybne jedným z najočakávanejších titulov tohto roka, Madonna Louise Ciccone propaguje výborným tanečným singlom Living For Love, ktorý tiež nedávno naživo predstavila na slávnostnom udeľovaní cien Grammy a Brit Awards. Spomínaná pieseň má už aj veľmi vydarené video, v ktorom sa speváčka predstavuje ako toreádorka. Prvé reakcie na túto, i ďalšie už zverejnené skladby, sú nadmieru pozitívne, takže sa zrejme naozaj máme na čo tešiť. Ako sa zdá, tohtoročná jar sa ponesie v znamení velkého návratu Madonny – tak buďte pri tom!

https://www.madonna.com
https://www.facebook.com/madonna

Cover_RebelHeart_web

Zdroj: Universal Music s.r.o.