Novinky u Beef records: Nové releasy, tour a soúťaž!

Australský label Beef records přichystal v červnu pro své fanoušky hned nìkolik novinek. Vyšel zde skvìlý release producentské dvojice Jaded & James Petrou, který se setkal s pozitivními ohlasy po celém svìtì. Značka také slaví šest let své existence a její skalní projekt Shades of Gray při této příležitosti vyráží na evropské tour. Na své si přijdou i samotní příznivci této značky, pro které je přichystána soutìž o zajímavé vìcné ceny. 


Dvojici mladých australských producentù ze Sydney Jaded & James Petrou právì vychází na Beef records první release s povedenými remixy od producentských es Inxec & No Artificial Colours. 


Jaded & James Petrou pochází z australského Sydney, kde organizují pravidelnou populární party Kinky Disco. V posledních mìsících ale byli pohlceni především prací ve studiu, kde intenzivnì pracovali na novém počinu s názvem Toni´s pain. Release obsahuje kromì autorských skladeb hned dva povedené remixy. Prvním remixérem se stal Inxec aka Chris Sylvester, který aktivnì produkuje např. pro slavný label Crosstown Rebels a Leftroom. Druhého remixu se ujalo duo No Artificial Colours, jejichž tracky hrají i takové ikony jako jsou mezinárodnì uznávaní Jamie Jones, Lee Foss či Maya Jane Coles. Releasu Toni´s pain se mimo jiné dostalo velmi pozitivních ohlasù od osobností jako jsou Lee Buridge, Jef K, Lee Curtiss nebo Sis.


Nejnovìjší mix Jaded & James Petrou – Jaded & James Petrou in the mix



Beef records dále chystá v rámci oslav šesti let existence tour projektu Shades of Gray, která bude zahrnovat hned nìkolik vystoupení v evropských metropolích – již potvrzená jsou vystoupení v Barcelonì, České republice a Berlínì. K této speciální příležitosti label přichystal pro své fanoušky soutìž o pár kouskù originál CD a vinylù.


Soutìž o 3 vinyly Toni’s Pain a 3x CD Shades of Gray – Soul Machine – Jak vyhrát? Stačí zaslat na email schwa@beefrecords.net screenshot zachycující tvùj „lajk“ na profilech na Facebooku u tìchto projektù: Shades Of Gray, Beef records & Dje Schwa. První tři screenshoty vyhrávají! 


Tour Shades of Gray zahrnuje tato místa:

16. červen- OFF SONAR Lost My Dog, Barcelona, La Famiglia

22. červen- Berlin

23. červen- Soundfeer Festival, Open Air, ČR

29. červen- KOPR festival, Open Air, ČR 

30. červen- BE AT: Shades Of Gray live, ČR

5. červenec- Rock For People Festival, Open Air, ČR


Na poslední party BE AT: v pražském klubu Chapeau Rouge zahrál AlexKid z labelu Cadenza, poslechni si jeho set: Alexkid live at BE AT: (Prague)Dj Schwa live at BE AT: (Prague)




Zdroj: Beef
Publikoval: Redakcia GREGI.NET