Novinky na labely Naked Records!

Deep Laid – Render The Output EP (NKDRC061) – Projekt Deep Laid přináší na značce Naked Records žhavý bulharský materiál. Mladý, ovšem velmi talentovaný DJ a producent už stihl hrát ve všech vyhlášených domácích klubech, zahrál si i ve Španělsku a aktuálně patří ke hvězdám rádio show “Let’s Be Close”. Poznejte nadmíru vkusnou fúzi electro či tech-house. Výborná věc hodná doporučení.

https://www.beatport.com/release/render-the-output/1188625

8459337

Ian Kita & Luis Lamborghini – Tola Jusha  EP (NKDRC060) – Producentské duo Ian Kita a Luis Lamborghini už má za sebou několik úspěšných společných počinů, vzpomeňme například Road to Nowhere. Jejich plodná spolupráce na sebe nenechala znovu dlouho čekat, venku je další, optimisticky laděné EP s názvem Tola Jusha. A znalci už vědí, že hlavní parketou autorského dua je pěkně dupavý a dunivý tech-house.

https://www.beatport.com/release/tola-jusha/1188667

8459565

Mindhole – DENIAL EP (NKDRC059) – Odmítnutí nebo přijetí? Vyberte si sami. Svého ocelového oře žene na vlnách fantazie udatný rytíř české techno scény – zkušený producent Mindhole. Vyzrálé a netradiční postupy, svébytná atmosféra, to je obsahem jeho Denial EP. Přistihnete se, že si říkáte: Co je na téhle muzice tak jiné? Odpověď zní: Mindhole.

https://www.beatport.com/release/denial/1188659

8459517

https://nakedrec.com
https://www.facebook.com/NKDRC

Zdroj: Promo Naked Records | Naked Podcast