Nové hudobné prírastky na festivale Balaton Sound.

Ocenený Grammy Award Timbaland, momentálne opäť fungujúci Deep Dish, minimal techno star Richie Hawtin,  super populárny Martin Solveig, Rita Ora, a čoraz populárnejší DVBBS či dynamický Blasterjaxx sú súčasťou prestížneho line upu MasterCard Balaton Soundu. Tento rok sa známa plážová párty aj za ich účasti uskutoční medzi 10-13 júlom v Zamárdi, pri jazere Balaton v Madarsku.

Všetkých  15.000 predpredajových lístkov určených ná skorý predpredaj  MasterCard Balaton Soundu bolo predaných a momentálne ostalo k dispozícii len okolo 2500 kusov 4 dňových lístkov v plnej cene. Pokiaľ si chcete teda na tomto festivale užiť celé 4 dni mali by ste sa poponáhľať. Okrem mnohých iných mien už boli medzi časom avízované mená ako David Guetta, Wiz Khalifa, Alesso, Steve Angello, Martin Garrix, Rudimental, Ricardo Villalobos, Disclosure a Sven Vath. Teraz sa však pozrime na nové prírastky.

Timothy Zachery Mosley, alias Timbaland, je ikonou hudobného priemyslu. Nie je len víťaz Grammy Awards za produkciu, ale tiež jeden z najdôveryhodnejších hudobných producentov s mimoriadnym talentom, ktorý prenáša do písania songov. Jeho hity sú pravidelne na vrchole rebríčkov po celom svete. Slávny raper a spevák má unikátny štýl a zvuk, ktoré sú pre neho charakteristické po viac ako dvadsať rokov jeho kariéry, kedy sa jeho meno stalo populárne v modernom r’n’b a mainstream hip hope.

S určitosťou jedna z najväčších senzácii v tohto ročnom line upe je formácia Deep Dish, ktorá sa opäť spojila po ôsmich rokoch. Preslávené Iránsko-Americké producentské duo pozostávajúce z Aliho “Dubfira” Shirazinia a Sharama Tayebiho upútala na seba pozornosť počas 90. Rokov, avšak skutočnými ikonam sa stali až následne okolo roku 2000. Len pred nedávnom vyšiel ich nový singel “Quincy” a Sharam s Alim štartujú svoje nové svetové turné 2014.

Richie Hawtin je jedným z najdôležitejších osobností modernej hudobnej histórie elektronickej hudby. Jeho inovatívnosť a inšpirujúca techno hudba  prekonáva klasické poňatie elektronickej hudby nasiaknutej Detroitom a vytvára unikátny a jedinečný hudobný štýl. Excentrický francúzsky elektronický hudobník, dj a producent Martin Solveig, je tvorcom populárnych housových titulov, ktoré si zamilovalo a roztancovalo nespočetné množstvo fanúšikov tanečnej hudby. Tento je zároveň dlhodobým účastníkom rebríčka Dj Magu Top 100 a jeho meno sa stalo známe najmä vďaka party hymne “Hello”.

Neodolateľná Rita Ora je mimoriadnym talentom s podmaňujúcou a charizmatickou osobnosťou. Je jednou z najvzrušujúcejších vychádzajúcich pop stars dnešných dní, ktorá je známa ako v mainstreamovej hudbe, tak I v r’n’b. Dvaja mladí titáni, dvadsaťročný bratia, Alex a Chris Andre sú za úspešnou formáciou DVBBS. Kruto hlasná, sladká a neskutočne intenzívna elektronická hudba je tým čo ich baví, a ich pravdepodobne najznámejší titul “Tsunami” má viac ako million videní na YouTube.

Dvaja ambiciózny a talentovaní holandskí producenti, Thom Jongkind a Idir Makhlaf, stoja za projektom Blasterjaxx. Stávajú sa čoraz viac populárnymi s ich dynamickým elektrom, big room a progressive housom. Vďaka tomu sú v kontakte s tými najväčšími menami hudobného priemyslu a sú pozývaní na najlepšie party, akou je aj MasterCard Balaton Sound.

Ostaňte I naďalej naladení a my vám v nadchádzajúcich týždňoch prinesieme ďalšie mená MasterCard Balaton Soundu 2014!

Ak ste ešte nevideli, určite si nezabudnite pozrieť aftermovie 2013:

https://www.youtube.com/watch?v=eVnrPyW-Yko

Predpredaj: goo.gl/YnQmoa

Zdroj: Balaton Sound