Nováčik Sam Smith získal prestížnu cenu britských kritikov!

Anglický spevák a skladateľ Sam Smith je jedným z veľkých objavov tohto roku. Nedávno bol nominovaný v ankete anglických hudobných kritikov BBC Sound of, ktorá každoročne zverejňuje zoznam desiatich najnadanejších nových anglických umelcov, ktorí v nasledujúcich dvanástich mesiacoch môžu dosiahnuť celosvetový prielom a teraz si na svoje konto pripisuje rovno ocenenie, ktoré je pre jeho hudobný štart ešte zásadnejšie.

Každoročne je v rámci zverejnenia nominácií na ceny BRIT Awards vyhlásená aj cena britských kritikov, ktorá hľadá medzi nováčikmi ten najväčší talent. Tohtoročným víťazom prestížnej ceny Brits Critics’ Choice Award sa stal práve tento dvadsaťjedenročný sympaťák!

Sam_Smith_2

Sam Smith na seba prvý krát upozornil už vo veľkom hite “La La La“ kolegu Naughty Boya, zahosťoval si aj v singly “Latch“ anglického elektronického dua Disclosure. Do budúcna sa ale chce venovať hlavne vlastnej sólovej kariére. Ako jeden z finalistov BBC Sound Of 2014 pred pár dňami poslal do rádiového éteru svoj singel “Money On My Mind“,ktorý sa stretol v Európskych krajinách s veľmi pozitívnym prijatím.  Sam vo svojom singlovom debute naplno ukazuje svoj nádherne zafarbený hlas a cit pre chytľavé melódie.

Sam Smithe po nominácii v ankete BBC Sound of 2014 si na svoje konto pripisuje prestížne ocenenie Brits Critics’ Choice Award a tak sa radí medzi úspešných držiteľov z  minulých rokov ako napríklad Adele, , Florence and the Machine, Ellie Goulding, Jessie J, Emeli Sandé nebo Tom Odell!

https://www.samsmithworld.com
https://www.facebook.com/samsmithworld

Zdroj: Universal Music s.r.o.