Nová sezóna SND prehľadne a prakticky! Ročenka v predaji.

Slovenské národné divadlo vydalo ročenku na nadchádzajúcu 94. sezónu 2013/2014. Pomyselný bedeker svetom našej prvej scény je už na pultoch pokladnice v novej budove SND. Informačne nasýtená dvestopäťdesiatstranová publikácia je v predaji za cenu 5 eur.

„Okrem podrobného hracieho plánu opery a baletu na celú sezónu prináša aj očakávané premiérove tituly, ktoré pripravil môj tím – zodpovedne, s prehľadom, so znalosťou i so zámerom etablovať Slovenské národné divadlo v medzinárodnom kontexte,“ povedal generálny riaditeľ SND Marián Chudovský.

V ročenke diváci nájdu navyše aktuálny repertoár činohry, opery a baletu, prehľad členov všetkých umeleckých súborov SND, všeobecné informácie o predaji vstupeniek i o ponuke abonentiek a darčekových poukážok, ako aj praktické nákresy hľadísk Slovenského národného divadla. Milovníci kvalitného umenia si celý obsah môžu prečítať nielen v slovenčine, ale tiež v angličtine a v nemčine.

„Ročenku zasielame aj do cestovných kancelárií a hotelov, s ktorými spolupracujeme pri distribúcii vstupeniek pre zahraničných návštevníkov. Ide o veľmi dôležitý marketingový nástroj, ktorý by nám mal napomôcť zvýšiť návštevnosť operných a baletných predstavení,“ povedal riaditeľ Centra marketingu SND Daniel Rabina.

Zdroj: SND