Nova Rock 2012: Linkin Park, The Offspring, Evanescence, Cypress Hill a Biohazard!

NICKELSDORF – Bezkonkurenčný program “nabúchaný” veľkými menami ponúka letný festival Nova Rock, ktorý bude 8. – 10. júna 2012 v rakúskom Nickelsdofe, len 40 kilometrov od Bratislavy. Aktuálne organizátori doplnili do programu hviezdy ako Linkin Park, The Offspring, Evanescence či Cypress Hill!

Čerstvú várku kapiel dopåňajú aj Biohazard, Steel Panther, Mad Caddies, Awolnation a Triggerfinger. Nové mená sa zaradia k už zverejneným kapelám ako Metallica, Slayer, Marilyn Manson, Kasabian, Billy Talent, The Baseballs, Mastodon či Nightwish. Celkový počet účinkujúcich sa tak priblížil k číslu 40.

Festival Nova Rock patrí k najväčším hudobným podujatiam v strednej Európe. Každoročne ponúka koncerty najlepších rockových kapiel, aké aktuálne vystupujú. V minulosti na svojich pódiách hostil hviezdy ako Rage against the Machine, System of a Down, Foo Fighters, Rammstein, Green Day, Pearl Jam, Slipknot či Faith no More. Areál vzdialený len 40 kilometrov od Bratislavy navštevuje aj vyše 2000 Slovákov a ich počet každoročne stúpa. Za cenu vstupenky na jeden – dva veľké koncerty totiž návštevník festivalu Nova Rock získava vystúpenia zhruba 70 kapiel, jedinečnú atmosféru a zážitky na celý život.

Vstupenky na festival na Nova Rock sa na Slovensku a v Českej republike predávajú v sieti Eventim. V predaji sú klasické permanentky, VIP vstupenky a balíček vstupenka + parkovisko pre karavan. Všetci návštevníci festivalu majú zdarma parkovisko pre osobné autá, campovanie v stanovom mestečku ako aj sociálne zariadenia. Z Bratislavy premáva kyvadlová autobusová doprava priamo na festival, vstupenku na dopravu si mi možno zakúpiť priamo na www.eventim.sk, alebo cez www.wayoutbooking.sk.

Doteraz potvrdení účinkujúci: METALLICA * LINKIN PARK * THE OFFSPRING * BILLY TALENT * EVANESCENCE * SLAYER * MARILYN MANSON * CYPRESS HILL * NIGHTWISH * KASABIAN * MASTODON * BIOHAZARD * THE BASEBALLS * MACHINE HEAD * REFUSED * DIMMU BORGIR * LAMB OF GOD * THE BOSS HOSS * KILLSWITCH ENGAGE * OPETH * AS I LAY DYING * TRIVIUM * STEEL PANTHER * MAD CADDIES * PUDDLE OF MUDD * SCHANDMAUL * HATEBREED * AWOLNATION * DEVIN TOWNSEND PROJECT * OOMPH! * LAGWAGON * AUGUST BURNS RED * DEVILDRIVER * GOJIRA * TRIGGERFINGER * CANCER BATS * THE ANSWER and many more…

Vstupenky
https://www.novarock.at

Nova Rock 2012

Zdroj: SKALAR ENTERTAINMENT GmbH
Publikoval: Redakcia GREGI.NET