NOVÁ HVIEZDA NA HUDOBNEJ SCÉNE. MLADÝ TALENT LIIA VYDÁVA SVOJ SONG “SUBSTITUTE”!

Na slovenskú hudobnú scénu prichádza 18-ročná speváčka LIIA! O tom, že jej talent vedia oceniť aj slovenský fanúšikovia svedčia jej čísla zhliadnutí na videách. So svojim debutovým singlom “Lost you to find myself” (Stratila som ťa, aby som našla samu seba) sa úprimne vyspievala o problémoch, ktorým čelí dospievajúca generácia mladých ľudí. Dokonca na jej prvom klipe sa podieľal známy choreograf Laci Strike s tanečníkmi zo Street Dance Academy. Tentokrát sa mladá speváčka pustila do inej tematiky a nový track “ Substitute”, ktorý je len necelé dva dni online má už vyše 18 – tisíc videní.

Pri prvej skladbe Liia trhla svoj prvý rekord a aktuálne má viac ako 100-tisíc videní, čo je na začínajúcu speváčku v jej veku veľmi slušne. Jej ďalšia skladba však nezaostávala a mladá speváčka predstavila svoj hlas v slovenskom jazyku. Skladba “Nemaj strach” len za dva mesiace prekonala hranicu videní 50-tisíc. Talentovaná slovenská speváčka LIIA začala s hudobnou tvorbou už v 15-tich rokoch, keď vznikli jej prvé piesne v anglickom jazyku, takže je poznať, že tento jazyk nie je pre ňu cudzí. Jej novinka “Substitute” je opäť v anglickom jazyku a dosahuje už veľmi pekné čísla vzhliadnutí, no tentokrát téma sa točí okolo sebalásky.

Substitute opisuje situáciu, v ktorej si dievča uvedomí, že jej chlapec ju berie ako náhradu a  že ona žiadnou náhradou teda nie je. Pomocou podpory od jej kamarátok – tanečníc,  ktoré zobrazujú ženskú silu a sebestačnosť sa nebojí bojovať za seba. V príbehu spomína na zaľúbené chvíle no hneď sa premostí do roly nezávislej ženy ,ktorá pozná svoju hodnotu a nie je náhradou pre nikoho. Na konci klipu sa  k nej chlapec chce vrátiť,  no všetci okolo ju podporujú aby ostala silná a prijímajú ho naspäť. Dievča sa rozhodne pre seba, keďže chlapec v nej nevidel jej skutočnú hodnotu a ostáva naďalej silnou a šťastnou v okruhu svojich kamarátov. Chcela by som, aby aj dievčatá v mojom veku poznali svoju hodnotu a nenechali o tej svojej rozhodovať niekoho iného , vysvetľuje myšlienku novej skladby mladučká LIIA.

https://rukahore.ffm.to/liia_substitute
https://www.youtube.com/watch?v=YmY1iO5vLyo 
https://www.instagram.com/_liiamusic_/

Zdroj: JANA TRELLOVA PR/BRAND MANAŽÉR
Foto: Liia